|
![]() |
#2 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Hercules 3D Prophet AIW 9800SE, TV, retail KOM 1.958,48
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
A ako imaš sreće i naletiš na model koji se da flashnut da mu se osposobe svih 8 pipeline-a, imaš skoro duplo skuplju grafu ( 9800 pro VIVO ), ali je to ipak lutrija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Hercules 3D Prophet AIW 9800SE, TV, retail KOM 1.958,48
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
A možeš ga ak baš hoćeš i flashati ili napraviti hard-mod. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Hm ap ovo opce ni skupo, ajde stricek receite gdje ste nasli tu karticu da ju tata ode kupit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
E pa u tome je caka, ne znaš jesu li ta četiri cjevovoda ispravna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
ovo je maajka,samo kolko je zapravo 9800se sporiji od 9800pro? a što se tiče lutrije... računaj kolko dođe dobra tv/fm kartica i pogledaj šta moš kupit za ostatak love što ti ostane... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
eo jasm si uzejo 1 softmod nije proso.. ove aiw djidjemidje su super, sa performansama kartice bas i nisam odusevljen (preso sa ge 2 ti) uzejo sam je u ve-mil - nazvo, narucio, kad je stiglo platio i uzejo ove price o kvaliteti slike i tako to (mislm na nvidia vs ati) ne mogu rec da sam posebno primjetio, tv out jos nisam isprobo .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ekspert iz sjene ...
|
Kupio ... I ... mrak ![]() ![]() Soft mod uspio u potpunosti ![]() Inaće - bez moda je na razini 9600 pro - tak da i nije loše ![]() All in wonder za 1.900 kn koja je minimalno brza ko 9600 pro - meni izgleda must have. @ Tomica - kak si sredil antenu. Jerbo meni je prektratak kabel i antena je pored compa, pa je prijem slike u principu nepostojeć ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
antena :/ je sobna - sranje gledam samo HRT 1,2,3 i to ponekad moram okretat antenu jer ko sto rekoh antena je sranje planiram se spojit na onu sa krova samo sam ljen uspio ti softmod a? ben te sretna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Kolko dodje to AIW đjubre od Herakla? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
|
Kupio pred tjedan dana, softmod prošao, nema artefakata. Istina za rad bez problema (pokretanje ATIjevi demoi etc, odredjena rezolucija pri restartu, a ne ponovna konfiguracija etc.) morao sam učiniti čistu instalaciju Windowsa. Subjektivni dojam 2D je da je slika nešto bolja (svjetlija, oštrija - bez ikakvih podešavanja) - ranije sam imao Ge Force 2MX, a za 3D se jasno ne može porediti obzirom na generacije kartica. E sad, ako biste naveli kakve brojeve u FMArk 2k1 i 2k3 da mogu usporediti jer ovako odvrditim test i znam isto što i prije. Priznajem da mi 3D i nije toliko bitan jer sam zaostao na AOE, novi Commandos je čista kaka, ali dobro dodje kad me posjeti nećak. O dodacima da ne pričamo, konačno mogu pošteno pogledati film s kauča i zaspati na pola bez da me poslije bole ledja i naniže. Usput ako imate kakve savjete, jel' potrebno flashat BIOS, postoji li kakva caka i možda najvažnije da li da uzmem 17'' TFT (nedostatak prostora) ili mi je još uvijek moj 19'' CRT bolja opcija. Za sve to imam vremena još koji mjesec dok ne dodje podmladak, a onda adio novi Athlon, bit će pelene primarne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Super Moderators
|
Politika u birtiju. Na ATI-ju je nebude. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Headbangig Grunf!
|
Znam, osjetio sam je svega na svojoj kozi, sam se nadam da su se malo smirili... A sad cu prestat prije neg kaj jelc podiflja! Trabali bi to preselit u ostalo
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
ček,kakve su zapravo performanse 9800SE-ice,u usporedbi s 9800PRO i 9600PRo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
de kaži te odnose u postocima...(9800SEbrži od 9600 za xx, a ovaj od...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Sad postoji mogučnost da su pipelineovi u dobrom stanju i da nisu uništeni greškom u proizvodnji ( cca 80% šansa - negdi sam vidil info ). Kad soft modaš - dobiješ 9800 pro sa 8 pipelinea i 256 bitni pristup memoriji ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Super Moderators
|
Nisu sve 9800 SE iste. Hercules npr. AIW model dolazi sa taktovima proca i memorije PRO modela. Sapphire npr. ima puno manje taktove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() Tako da pa pa 9800 pro - izjebali me Saphierovci ... IMHO Hercules za soft mod 100% ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|