|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Novi Omega driveri
Evo-izašli su novi-a novo je * Based on the official Catalyst 3.5 ATI drivers. (9x/ME/2k/XP) * Added support for the following chipsets: (9x/ME/2k/XP) Mobility 9600 * The OpenGL hotfix is included. (9x/ME/2k/XP) * Removed a LOT of obsolete tweaks, now the drivers are cleaner and have been done from scratch. (9x/ME/2k/XP) * Fixed the language problem when installing the drivers on non-english Windows PCs (the blank error dialog screens). (9x/ME/2k/XP) * Re-incorporated support for Mobility cards in the 2k/XP drivers. * Fixed the Overclocking utility problem where the settings where not saved after a reboot. (2k/XP) * The 9500->9700 and 9700->9800 hack is still avaiable as an install option. (2k/XP) * The 9x/ME drivers don't have the hacked driver incorporated, I couldn't hack-it in time for this release, maybe I'll do an "a" release later that includes it. (9x/ME) Na glavnoj stranici je zanimljiva priča kaj se bilo zapravo dogodilo u cjeloj priči s NVidiom... Dakle pravac na http://www.omegacorner.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
zanimljiva prica o nVidiji... ako je sve istina sto je reko, stvarno su djubrad u nVidiji... Ali kolko sam shvatio, i sam covjek kaze da su novi catalysti gotovo bug-free, pa ne kuzim sta je on mogao promijeniti / poboljsati svojim novim driverima... anyway, jel neko probo te nove omega drivere vs. catalyst 3.5?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Sad cu ja probati nove Omega, kako stvari stoje u UT2k3 možeš poslije vidjeti na RV200 brži od R200 ili kako sam bio to već nazvao, jer fakat me u zdrav mozak kako mi je nazivno sporija grafička u BotMatchu koji je puno realniji test od FlayBay brža ![]()
![]() |
#4 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Zato sam ja fino pričekao da ih on malo prorošta ![]() Pa i on sam veli... In the beginning, their drivers left much to be desired. When I bought my Radeon 8500 half of the things didn't worked and it was not working as advertised, that was a bad step for ATI.... E sad, bilo je problema,a ja imam 8500 pa ... Npr-Omega 3.2 su mi bili puno brži u UnrealII i još nekim igrama... Tip koji dela drivere za ATI uredno posta na rage3d,pa mu škvadra odmah uz par sočnih veli ak nekaj ne dela...idu driveri na bolje,samo su sad npr. usrali stvar sa 8500/9100 I zgodno je kaj na Omega driverima imaš i soft mod za 9xxx seriju,alat za clockanje,zaključavanje rezolucije,artefakt tester i slične điđe... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Iščupaj 7500,pa je probaj na kompu gdije ti je 8500... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Postao sam rezultate i dalje ista stvar:confused: Mijenjanje kartica iz komp u komp bude pričekalo ne da mi se sada
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
|