|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Bok svima Imam grafičku karticu "VGA GAINWARD, Pro/600-8x XP "GS", GeForce 4 MX440, 64 DDR, with tv out and video in, AGP 8x " i nikako ne mogu dobiti sliku na TV.U postavima kartice ne mogu dobiti da mi CLONE bude crno vec je samo sivo tako da ne mogu zauzeti tu opciju.Mijenjao sam i drivere ali bez nekih pozitivnih rezultata. Da li je netko imao sličnih problema i da li je riješio problem. Bio bih jako zahvalan da mi netko kaze kako je to uspio napraviti!!! Unaprijed hvala Alen |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
mislim da je kod MXica stvar takva da sliku mozes imati samo na monitoru ili samo na TVu...... dakle moras promijeniti izlazni uredjaj ispod toga o cem ti pricas.... nisam siguran, ovo pisem iz glave jer je vec netko o tome pricao ovdje (potrazi malo u arhivi foruma)...... kod sebe jos nisam isprobao jer kt7a ima zestokih problema s mx440 (nesto ko sto je imao s Ti4xxx serijom do najnovijeg biosa) i nece se bootati s njom unutra pa mi je u kompu jos S3 s 4mb ![]() danas cu posuditi neku matsonicovu dok neskupim para za novu plocu pa cu vidjeti u cem je tocna stvar inace ako netko ima pametno rijesenje za moj problem nek slobodno kaze......stvari kao sto su mjenjanje postavki u biosu i slicno nespominjite, tisuce ljudi su sudeci po tekstovima na netu probali isto i nista.abit suti ko zaliven o tome a stvar je vezana uz jos nekoliko njihovih ploca cak i onaj KX7333 sto sam kupio od paskea je imao u startu problema s tom grafickom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Meni se čini da je to VIVO kartica... Nek instalira sav software koji je dobio uz nju... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|