|
![]() |
#1 |
FREEK
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() Imam problem u gore navedenoj igri Neche mi se pokrenuti OG misija (party on the beach) tj. nedaje mi moguchnost zapochinjanja misije(plesanje). Ako netko zna u chemu je problem molio bi pomoch Hvala unaprjed ![]()
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Brijem da nije problem u GTA San Andreas nego u tvojoj piratskoj kopiji igre ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Piratske znaju patit od takvih stvari,koliko igrica nisam mogao dovrsit jos od davnog P 233 MMX,a zadnja od njih je Half Life 2,toliko me izivciralo i od sad igram iskljucivo originale,kupujem u trstu ima po 30 eura sto je super,a i lijepo je imat original,tj ruzno je imat kopiju... Igram manje,ali kvalitetnije...I vise cijenim igre,a ne ono narucis 10 igrica i na kraju nista ne igras jer si ih uzeo previse i za nista para... Daj odgovori na kolegino gore pitanje,ovako se ne moze nista ni pretpostavit.
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
to je i mene prvi put zbunilo,nešto te pita pa ti moraš yes ili no,u prijevodu tek sam iz druge ušao na plesu,i tu sato igru jer nikako odplesati fucking plessss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
lol, ne znam zasto dosta ljudi ima problema sa tim "plesanjem", meni su te misije banalne i prelako ih je prijeci. (ne mislim nista lose, da se ne bi netko uvrijedio...) @TB Nemaju svi para da kupuju originale... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
Nikoga nista ne optuzujem,tko nema neka kupuje kopije,ali ja sam previse zivaca izgubio s kopijama. Autor teme trazi pomoc jer ga "GTA San Andreas" nesto hebe,mislim da bi bilo fer naglasit da nije original,jer se kod originala takve stvari ne dogadju,a ako da,onda je tu patch. Jer da je oriđiđi,odmah bi mu nasao patch i pokusao pomoc,ali kopije znaju biti pune bolesti... Mislim da kopijama nije mjesto ovdje,na javnom mjestu jer je kao sto svi znamo zakonom zabranjeno...ma koliko god mi bili "ljudi" i koliko god raspolagali s njima u svakodnevnom zivotu,neke granice moraju postojat,unutar 4 zida... Autor nije naglasio jeli original ili kopija,tako da ne shvati ovo osobno,volio bi pomoc da mogu,ali pretpostavljam o cemu se radi jer sam dobro upoznat s kopijama i njihovim bolestima,imao sam iskustva,brijem da u krajnjem slucaju nije do GTA... ![]()
![]() |
#14 |
FREEK
Datum registracije: Oct 2005
|
E ovak, o detaljima instalacije, modovima i ostalom ozbiljno neznam nishta jer igrica (ali ozbiljno) nije instalirana na mom kompu nego na POZNANIKOVOM, tj. covjek me zamolio da stavim na forum. Mislio sam pomochi liku ali vidim i "Jao... ![]() Zahvaljujem svima na sudjelovanju na ovoj temi i mislim da ipak nije prikladno diskutirati o ovakvim stvarima koje su nezakonite. ![]() ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|