| 
 | |||||||||||
|  18.12.2005., 21:50 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Aug 2004 Lokacija: Istra 
				 | 

Koji dobar soft za backup particije?
			 Prije sam koristio norton ghost ali mi se vise ne da drzat jednu particiju na FAT32 za backup (ove nove verzije norton ghost-a ne valjaju) ,pa me zanima da li postoji slican software za backup particije da ne moram stalno reinstalirati windows. Hvala. | 
|   |   | 
|  18.12.2005., 22:27 | #2 | 
| herr Flick Datum registracije: Oct 2005 Lokacija: Umag 
				 | 

back up
			 trebaš free ili shareware ? Evo ti share Paragon Exact Image link http://www.snapfiles.com/shareware/system/swbackup.html a od free Cobian Backup mi se čini najbolji samo ne znam može li raditi backup cijelih paticija link http://www.snapfiles.com/freeware/system/fwbackup.html Isprobaj !  
				__________________ .:S:T:A:L:K:E:R:.  . :2 u ocekivanju  nema vise zippacha  ...... | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 | 

Oglasni prostor

| 
|  18.12.2005., 22:28 | #3 | 
| EMP moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Osijek 
				 | A zašto bi ti jedna particija morala bit u FAT32 formatu??? Ghost zna radit sa NTFS-om, SATA diskovima, RAID-om (na Silicon Image kontroleru),... Ja ga koristim jako dugo i nemam zamjerki. Zašto nove verzije ne valjaju? Ak ipak oćeš nešta drugo, uzmi Acronis TrueImage, drugi na mojoj ljestvici.   
				__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | 
|   |   | 
|  19.12.2005., 17:17 | #6 | |||
| EMP moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Osijek 
				 | Citiraj: 
 1. bootat komp u DOS i odande pokrenut program 2. instalirat verziju za Windows koja će sve po DOS-u sama napravit Drugi način mi se ne sviđa jer bezveze zagađuje Windowse. Citiraj: 
 Citiraj: 

__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | |||
|   |   | 
|  19.12.2005., 20:20 | #7 | 
| Premium Datum registracije: Sep 2004 Lokacija: VG 
				 | Acronis True Image Potraži po netu, jednostavno i dobro, možeš kroz win radit backup, napravit boot cd (ima u programu da si ga opržiš) "kloniraš" diskove, radiš backup-ove.... | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |