|
![]() |
#1 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Asus P5N32-SLI Deluxe
stari moj niej ni cudo sto cu prec na intela ![]() nego kad cemo ovo vidjet u rvata? i jos jedno koji je intel crosfire edition chipset?955x ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
točno- Intel 955x čipset. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Bah, ribetino intel i nvidia ti i nisu neka kombinacij, imas ta ploca puno điđa miđa al ja bi je se klonio, neka ak ides na intela onda i intel chipset ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
a i za vrijeme blagdana izlazi 975x chipset koji će podržavat SLI i crossfire sa dual x8 pci Express al opet ova Asus-ova ploča ima ak se ne varam dupli x16 tak da.......ne znam. ak se stavlja samo jedna grafa onda 955x/975x a ak dvije onda ova Asusova Zadnje izmijenjeno od: subtex. 01.11.2005. u 23:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
evo puno sam se raspitao(kako to i obicno radim kad me nes zanima ![]() 955x ima univerzalan pice 16!!! ne sli ati crosfire na intelu ima svoj chipset...dode sitne pare ali radi na obican ddr i neznam kak se kloka... nvidija sli ie 5ND2 SLI Deluxe je jedna od najboljih intel ploca koej se mogu nac...ovo oko 975 neznam...al vjerujem da ce bit preko 1700 kuna kad dode(a doc ce tek na proljece a mene to zanima sada...a ne za 6 mj) daklem zgleda da je P5ND2 SLI Deluxe moj izbor ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
the luda ribetna
|
cuj bolji je kloker 4 fazni stabilizatori napona...ovo je definitivno mrcinski kloker...i kazem ti u svakom testu gdje je bio na usporedbi sa 5wd2 ju odere ![]() a i sli dobro dode...ko zna kad ce zatrebat |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Mislio sam da će sljedeći bit amd, neki a64, al izgleda da sam se zezno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|