|
![]() |
#2 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Čim sam vidio ovaj pasivni za vrm gore nikako mi se ne sviđa. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 07.12.2015. u 22:40. Razlog: lapsus. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 05.12.2015. u 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Sarkazam? ![]() Super je jedino za nekoga tko ima PCI kartice. Ako probaš staviti neku PCIe karticu uz normalnu (dvoslotnu) grafu, nešto ćeš morati žrtvovati. Kuhanje dodatne kartice ako ju staviš u prvi x1 slot (iznad grafičke), fićukanje i gušenje grafe ako je dodatna kartica barem normalne dužine i staviš ju u drugi x1 slot (odmah ispod grafe), ili rad grafe na x8 ako dodatnu karticu staviš u drugi x16 slot. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
a ljudi se ubijaju stavljajući dodatne kartice ![]() ja imam WLAN karticu PCIE pa ju stavim u koji mi god pcie bude pri ruci al i da ga stavim iznad grafe pa jel mi smeta toplina Ne, jel smeta grafičkoj ne.. pa da to smeta komponenti nebi bio utor onda iznad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |