|
![]() |
#2 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Jel se još uvijek neki nadaju da će neki "PEČ" dovesti autonomiju baterije dovesti na razinu Z3? mislim da neće. koji letdown ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da, to je prvenstveno zbog "termoelektrane" zvane sd810... Doduse sony je uspija i donekle obuzdati grijanje sa heat-pipeovima al svejedno se đubre grije... Inace jako lijep mob i vrhunski izrađen. Slony je triba biti malo pametniji pa ubaciti sd808 i time smanjiti grijanje a produziti bateriju, no ima to grijanje i svoje prednosti - korisnici nece imati problema sa hladnim rukama po zimi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
samo 3GB RAM-a ? |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
pa neki kinezi već imaju 4GB RAM-a ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#9 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Biće mala pumpica unutra i lajtunzi od promjera 0,5 mm (kao Tikky II tehnička olovka) i bude cirkulirala tekućina za lađenje ![]() Fakat idiotizam. Još najbolje da se počnu video fajlovi renderirat na mobitelima, budući je hard core gejming na mobitelima već skoro pa mainstream ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Haha, da - bas debilana... Al ocito su morali ubaciti nesto unutra da odvede toplinu sa soc-a... Ostali proizvodjaci koji su izostavili takva rijesenja i nisu bas dobili pozitivne komentare od kupaca zbog velikog grijanja uredjaja i povremene nefunkcionalnosti. To sto je sony napravija je cak i pohvalno, a jedan od razloga tome nije renderiranje ![]() nit ista slicno nego upravo osnovna funkcija (poput snimanja uhd videa, povremeno igranje, multitasking i sl.) pri cemu bi se mob pregrijava, u nekim slucajevima i gasija. Sto se mene tice mogu oni ugurati i vapor chamber unutra ako ce to osigurati neometan rad i performanse uredjaja ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma svaka cast za ideju i izvedbu iste ali najpozitivnije bi bilo da su stavili 808icu unutra ili bilo koji drugi cpu da ti mos obavljat osnovne funkcije telefona plus tu i tamo koja fotka a ne ovaj multicore 3ghz piece of shit.
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Naravno, predlažem da testni primjerak udjelite nekome sa starim dobrim Z1. Npr. meni
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|