|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Usudio bih se reci da su sprcali cjelu tu Kublai KL0 seriju nakon KL02 ! Sto izgledom sto po funkcionalnosti makar nemogu reci da KL05 nema dobrih novotarija. Posjedujem KL02 sa prozorom i cijena mu je bila oko 100€. I danas sluzi dobro te jedino sto mi fali su mjesta za SSD ali ok... i to je rjesivo. KL01 - ok izgledom, ima vrata ali ugodno oku kuciste. KL02 - izgled jos bolji, ima usis i ispuh, prednji ventilator dostupan izvana, sata hot swap sa prednje strane ! KL03 - totalna deformacija kucista izgledom, konektori skoroz gore itd... KL04 - ok izgledom, odlicno dodane neke stvari ali opet faking vrata naprijed i gore usb, pa jel nitko od njih ne drzi kuciste na stolu ?? Ako ista mrzim onda je to ustajanje guzice da bi nesto ubo gore. KL05 - izgled odlican, konektori nisu na planini, nema vrata i onda stave tu mrezicu od naprijed koja se naravno neda povuci van izvana ? Za ciscenje tog prednjeg ventilatora znaci moram skidati stranicu... Drugi minus je sto taj prednji front panel nemos nikuda premjestiti, ja svoj na KL02 mogu birati gdje ce stajati kao da selim dvd-rom. ![]() Ovdje na slici je iznad ventilatora a ja sam svoj spustio skroz dolje a ventilator i kompletan kavez za HDD jedno mjesto gore. Nista, cekamo recenziju KL06..... i nadamo se boljemu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|