|
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() Dovezem ti slj. tjedan ovaj 280L pa ih direktno usporedi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
ama na licu mjesta ti dislociram udove sa 280 ![]() ![]() ![]() si kad probao instalirati to na vrh kejsa? majko isusova pa koje sam kemije radio da to sve stoji prije nego što pošarafaš, mislio sam ga 3 puta baciti u vražju mater ![]() evo od gornjeg posta do sada se vrtilo (doduše nije occt, znači još koji stupanj gore): ![]() max ventovi su također na 1500rpm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
je samo sta D14 dodje 550kn a ne 700 i ladi isto ko i ovo cudo sta je skoro duplo skuplje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
neki ne žele imati 5kg koji vise na mbo + estetski mi je recimo neprihvatljivo, a ovo je ujedno cpu kuler i jebački exhaust ![]() 550kn + 2 pwm venta za exhaust (u mom slučaju) i već si preko 700kn s tim da 140 pwm ventove moraš dopeljat mislim isključivo izvana. edit: još jedna bitna stvar za napomenut kod ovih sistema je da ti vent može maltene biti fixno na 800-1000rpm i to je nečujno pošto se za 500rpm više i ono fakat fajn glasnoću dobiva možda 2-3c niža temp na cpu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
ne komplicirajte. Noctua je vrhunski kuler za 550Kn a ne 700, to je bila moja poanta. nisan protiv vodenog ladjenja ali u ovon slucaju ne vidin razliku od 400Kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
|
Citiraj:
Ako ces tako, onda pogledaj europske cijene i vidjet ces da razlika nije 400kn. Vani je 280l po 100 eura, a noctua je oko 75 €. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Da se osvrnem na neptona, mislim da je izbor ventova za radijator dosta loš. Da bi s nekim boljim, s većim pritiskom rezultati bili još bolji. A i ova crijeva rebrasta su više manje svi napustili, jer su podložna pucanju nakon nekog vremena. @Krešo Da li postoji šansa da će se na testu naći nešto od Antecovih novih modela, pošto donose ipak nešto novo. Iako to neznači da će se pokazat dobrim ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Administrator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Najveći problem je taj, što ni jedan proizvođač od 280 radijatora ne napiše kompatibilnost sa kućištima, a LanCool K62 je prilično staro kućište, i ima mehanizam za montiranje ventilatora bez vijaka, sve je slide in, ali pitanje je dali bi se blok mogao montirati. Mailao sam i CM, Corsair, Enermax i mnoge druge, nitko ne daje odgovor. LanCool podrška kaže da službeno ni jedan blok nije podržan, osim custom loop vodenih, te su oni voljni ustupiti svoje kućište bilo kojem proizvođaču vodenog za svrhu testiranje kompatibilnosti, no to nikog ne zanima, jer svi imaju svoja kućišta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() A ovo čudo bi trebalo bit li-la sa H110, kome treba ludilo, kome ne treba definitivno preskup hobi. Ja sam pak u trećoj grupi, meni treba tišina ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
znači iduća će ti bit gigabyte windforce? ![]() imho najbolji aftermarket hladnjak ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|