|
![]() |
#1 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
TT Sonic tower ...
Silom prilika kupujem S939 system ( iako sam si obećal da nebudem, ali to je duga priča .... ) Anyway - cooler mi nije kompatibilan sa sck 939, pa sad shopingiram za nećim novim i PRESTO TT se vratio u igru. Navodno može u pasive modu držati proc na dobroj temperaturi LINK U kučištu je 1 120mm intake i 1 120 mm outtake vent, pa ima propuha ... Sad dečko bi hladio Venice 3000+ OC-an na koliko ide na stock voltaži. Ne treba mi neka luda brzina od proca, ali koliko se digne bit će dobro ![]() ALI - ne mući mene to, mene muće gabariti. Ima li tko iskustva s tom grdosijom? Koliko su šanse da govno otpadne u uzme grafulju i pola systema sa sobom. Mislim gnjusno je velik PIC 1 PIC 2 Nisam malo skeptičan prema tome ... vaša iskustva i komentari dame i gospodo ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
skokni na 2crowded imaš zgodan test by Masni, Rak i Mc_Fish doduše na prescottu. Nego zake ne zemiš Freezera?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: TT Sonic tower ...
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
|
Re: Re: Re: TT Sonic tower ...
Citiraj:
![]() Ono-gledaš nas u oči i sereš ![]() ![]() ![]() Freezer 64 je ok i jeftin, ako imaš viška love pogledaj si i Titan Vanessa cooler. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ekspert iz sjene ...
|
Kaj je najbolje žena se složila s tim ![]() Eh sad kako, zašto - velike tajne malih majstora ![]() U svakom slučaju kupuje se dosta toga, pa gledam kako / što / gdje ![]() Lomim se oko ovog coolera, Freezer mi baš ne ulijeva povjerenje zbog open venta, a i ne mogu staviti svoj po volji ( 120mm papst ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
|
Svi koji imaju freezer su jako zadovoljni! Masni, Codiac, samo neki od njih!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ekspert iz sjene ...
|
Mnego ... kakav je stock cooler ( ne vjerujem da ovo govorim ![]() Lomim se oko coolera i ne vidim neko " to je to " riješenje. Tako da mi se stock čini kao potencijalno neloš .... Isto tako mi se ovaj TT čini kao dobro riješenje, samo me kilaža mući. Performanse su čini se dosta dobre, ali kilaža ... Osim toga teško mi je s CM Hyper6 preći na AC Freezer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
|
Stock, pdonošljiv, al ne više. Zašto? AC freezer hladi svega 2-3 stupnja slabije od Hyper 6. A uz male preinake i staviš bolji vent.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ekspert iz sjene ...
|
Gruntam i dalje .... TT Tower sa 120mm ventom mi izleda da može ohladiti SVE ![]() Samo me mući velim masa ... ako mi netko može potvrditi da ga ima na compu i da nema straha uzimam Tower. Ipak je masa coolera impresivna i kad se na njega stavi pravi vent, ma nema tog proca clockanog kojeg to čudovište neće ohladiti ... AC ... nevolem... jednostavno nevolem.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Headbangig Grunf!
|
hm neznam jel može 12cm vent na to. AC nevoliš a TT voliš:confused: Onda imam cooler za tebe http://links.hr/photo/050.903.081.jpg ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Kupi Zalmana i gotovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Headbangig Grunf!
|
Baš, smao kaj je Zalman ipak 100kn skuplji od Freezera.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
-------
|
Znam, ali vidiš da kaj god čoveku predložiš... ništ mu ne paše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ekspert iz sjene ...
|
LINK AC 4 " Loša je završna obrada. Baza coolera je nalik dobro uzoranoj oranici u odnosu na sve ostale. " TT Tower " I s ponosom i potpunom odgovornošću mogu izjaviti da je ThermalTake napokon napravio cooler dostojan tog naziva " Autori: " Testni tim: Masni – mali od prakse – zadužen za guranje glave u kantu Rak – odmarao se mc fish – smetao i napravio nam duplo više posla nego je bilo potrebno " Kaj se tiće cijene- to mi je manja stavka. 100 Kn me neće spasiti, a Zalman definitvno ulazi u uži krug .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Kaj češ ipak je to prigorski ŽidoF! ![]() Paske btw. A64 s ene griej kao Prescott, a baza se jako lako sredi uz malo polirne paste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Evo ovako ![]() freezer je CAR stvarno je kuler mrak. Sto reci o njemu tih je i hladi bolje od zalmana.... Meni isto nije uljevao povjerenje sa otvorenim ventom ali cuj ima i zalman otvoreni vent ![]() Btw na freezera mozes staviti neki 92mm vent uz male preinake... Ja sam isto gledao taj sonic tower ali ja bi njega JEDINO uzeo ako bi radio FANLESS komp jer inace mi je em preglomazan em pretezak ![]() Nadalje ![]() Eto ja ti predlazem da posudis od jelca freezera (mislim da je jelc rekao da ga nekoristi on ce me ispraviti ako grijesim) i da vidis.
![]() |
#19 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
a sta ce ti kuler za venica????tj cijelu amd 64 garnitur?sam puhni 2 put u jednom satu tj svakih 30 min po njemu i sve 5 ![]() a sto set ice sonic towera...to je svakako dobro rijesenje...a sto je najbolje...frizider je 2-3 na testu...ja bi ti predlozio za uzi izbot: AC Frizider tt sonick tower tt big typhoon... sto se tice zalamana bila su to divna vremena...al hm...zalim stari pregazilo te vrijeme...jedino ak negdj enabavis novog 9500 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Ekspert iz sjene ...
|
Ma gle ... ja sam jedan od onih koji vjeruju - size matters ![]() Ovi tu mali AC freezeri ... to mi sve izgleda ko igračkica ![]() Tower ću probati na pasive držati uz intake i outake vent ( koji ionako ostaju unutra zbog grafe ... ). Proc će se clockat do koliko ide bez dizanja voltaže .... @ Mighty - ma za koji dan kad sve posložim ću malko benchat, pa stavim gore rezultate u 3D mraku, koji time bench u FC-u ( ako ga nabavim ![]() Iako mislim da su svi vidjeli bencheve od Venice, pa nije bitno ![]() Inaće unutra ide DFI NF4 Ultra-D, Venice 3000, Gainward 7800 GTX Golden Sample ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
cuj Paske ak meni Freezer hladi Prescotta bez beda i cooler je stvarno tih onda stvarno nema potrebe komplicirati s nekim drugim rjesenjima ak je on trenutno best buy u svakom pogledu. Pa ti sad vidi! ![]()
![]() |
#22 |
Ekspert iz sjene ...
|
Obzirom da majstori nemaju tower ![]() ![]() Ako je sve o Venice kaj sam čital istina nebi trebalo biti problema .... Iako me muću Zalman, ali dobro, ovo je dosta jeftino riješenje ![]() EDIT: Nema niti Freezera >< Kaj nam to Links postaje drugi Ve-Mil po lageru ili je navala na shop ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Headbangig Grunf!
|
ima ti ga Tri trade ADM za 146kn.
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
To je tihi cooler, jedan od najboljih za AMD 64. Je da je malo skup. Uzmeš model sa 120mm ventom i uživaj. Ta zvijer ima jednu ali dva i pol centimetra debelu heatpipu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Ma uzmi sonic tower i gotovo. Montira se iza ploče pa nema šanse da otpadne, a čak i nije tolik otežak (zalman 7700 i hyper6 su teži 400gr). Ako ti frend neće clockat može ga držat pasivno (a to definitivno vrijedi onih 50kn koliko je razlika od freezera!), a ako hoće montira jedan 120mm vent i opet ima najbolji kuler.
![]() |
#27 |
-------
|
@Paske Zalman 7700 Cu ide unutra i mir. Tak treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
definitivno nam se vrnul stari, opaki Pasarici....... ![]() ![]() to te ja pitaammm! hint: ne kupuj to , bu ti zal.....,kad vec hices nofce, kaj ne zemes San Diego il bar fx777?? ![]() jooj, decec, ti mora da si dime deebelo odradil ovo tu bahacenje,ha? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas