|
![]() |
#2 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
kreso super pila za htpc, nego imas gresku pod negativno u zakljucku "slanije" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Odlicna ITX ploca i pun pogodak za HTPC, ali nazalost kao sto Pupo kaze nema je kod nas...(kao i svega ostaloga sto valja ![]() Dobar clanak. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
To si sad pogledao u konfe od Brke i mene ![]() Šala mala, no eto - od svim ploča koje su mi kroz ruke prošle, bar ove u zadnjih godinu dana najviše problema sam imao s điđabajtom, bez obzira na cjenovni rang. I da, baš problemi s pločama, ne chipset ili slično ![]() Asus je generalno skup u svojoj kategoriji, asrock je zakon po pitnju uloženo dobiveno, no sve je to pregeneralno da se izvuče neki pametniji zaključak. Ova ploča je mrak, obožavam ovakve itfx forme nakrcane điđama, no da mogu birati rađe bi neki drugi brand. No to je ionako moje mišljenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
OK, ova ITX ploča je dobra, i review je odličan, ali bi kao i tor radije uzeo neki drugi brand (Asus, ASRock, MSI). |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
nisam radio na novijim modelima ali tamo u nekom starijem dobu problemi su bili naravno sa asrockom pošto su imali bože-me-sakloni ideja te izvedbi, msi je isto bio koma, ali điđabajt eeee to je bila posebno zahvalna ploča koju ćeš nositi na reklamaciju + naravno milijon mušica. sad pogledajte moj komp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Antimićanin
|
Ljudi danas ne kupuju ASRock zato jer su se opekli u prošlosti i nemaju povjerenja u taj brand. ![]() ![]() a i radio sam kratko vrijeme u Vemilu u Karlovcu dok sam studirao ![]() ![]() @syss - good 4 U ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
za ovu svoju dajem ruku u vatru da je top top... nešto slično sam doživio jedino sa asus p5k i p5q - ko od kamena odvaljena. mi smo imali u linksu neke manje batcheve điđabajta i to su bili neki drlj modeli ono za pc kasu ništa od extremnijih modela... sjećam se jednom čovjek kupio 5-6 kasa i baš oće taj gigabajt i jedno 4 ih se vratilo sa dead mbo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Da, 2 eSata, 12 faza, a išao si, pretpostavljam, malo i na estetiku da ne odskače od tame iz corsa. ![]() @Tor i Brko Naravno da pogledah konfe ![]() Al i inače, rijetko se po forumu, od modova do usera, osvrće na Gigabyte s preporukom. Od teme koju ploču, do sklapanja konfi, u višoj ili srednjoj klasi preporučuje se Asus/Asrock a u buđet konfama Asrock/Msi. Gigabajta nigdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
A zbog Điđibajta su mi jednom davno spominjali familiju ![]() ![]() Ova ploča može biti najbolja na svijetu u ITX formatu, no, samo da nije điđimilović ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Ajd ne zezaj. Prijavio bi se i onda ju poklonio nekom ko ti je osto dužan. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|