|
![]() |
#2 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Done! Bogami,postali ste tim giveaway-ima ko droga i kladionica u jednom ![]() iako znam da bum spušil vjerojatno ,svejedno nemogu odolit ![]() a i taman mi treba nova kartica ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Ahaaa, u ovome ću bogme sudjelovati i ja, prvi puta idem odigrati, samo moram do frenda na komp poslijepodne, jerbo slanje maila sa mobitela je noćna mora ![]() Sumnjam da ću baš ja bit taj sretnik jer sam inače baksuz sa bilo kakvim nagradnim igrama, no ipak- nada umire zadnja ![]() Svaka čast na nagradnjačama, stvarno ste ih lijepo zaredali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Poslano, al' bolje da ne dobijem ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Svaka čast! Izgleda da ću s kupovinom nove grafe pričekati još barem tjedan dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#18 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Samo ne "zašto baš meni" nagradne. Kakve sve patetične razloge ljudi šalju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Bilo bio vrime da koja nagrada i u dalmaciju stigne inače bi mogli posumnjat u namještaljku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Pitanjce... 6mjeseci se odnosi na dan početka Giveawaya ili da tren slanja maila ili na dan završetka Giveawaya? ![]() pošto ima nas (mislim nasebe naravno ![]() ![]() čisto da definiramo parametre... Jer grafička bi nam sjela ko budali šamar... ![]()
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nikad bogatije prolječe dalo bi se reći, sretno svima. ![]()
everyone wants to go to heaven but no one wants to die Zadnje izmijenjeno od: Dak1lla. 18.04.2011. u 15:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
A dobro, ako ćemo picajzlirat, nije ni podrška za barem 3 vga monitora, nego podrška za barem 3 dvi monitora out of the box. Za 2 ili više vga monitora (d-sub konektor) je potrebno malo kemijanja. Al sve je to nebitno jer je u pitanju nagradna igra i dijeli se nešto džaba. Zato mir i čekamo izvlačenje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 18.04.2011. u 17:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Uff pitanje, ja sam poslao mail bez odgovora ![]() @demetrius kak neznaš čitat datume previše ![]() Edit2: ja sam mislio pon= ponoć xD Zadnje izmijenjeno od: ShebY. 18.04.2011. u 18:23. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|