|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Gigabyte Radeon HD5870 Super Overclock
Sve je to lijepo i krasno ali mislim da barem 80% forumaša nema baš nikakve koristi i objektivne informacije od benchanja u samo 1920x1200 rezi ![]() 1280x, 1680x, 1920x bi trebalo biti nekakav standard ![]()
![]() |
#2 | |
el_nino
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
gospon Jelc i 1024,pardoniram se! ![]() naime,drzim da nisam jedini koji je jos uvijek na starom (dobrom) 17" cijevnom monitoru. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Pa tu grafiku nema ni smisla kupovati ako imas ispod 19x12. Za sve nize je dovoljna 5830 ili 5770. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
|
![]() |
#6 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() PS Pohvale na clanku anyway
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Dovoljne jesu, samo populacija kojoj je bitan svaki fps (pod tim računam i minimalne detalje) kupuje upravo 5870/5850. I to, ugl. 19" do 20" monitor pa zna se i CRT 17" zaletit.
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
A ono... Ako kartica ima pristojne performanse i na 1920x1200 rezoluciji, logično je da će na nižim rezolucijama od te, u 99,99% slučajeva performanse dotične biti bolje (odnosno FPS), pa shodno tome nema i nekog posebnog razloga testirati ovakvu mrcinu na tim (nižim) rezolucijama, jedino iz neke puke znatiželje. Inače, dobar članak, kako to da si koristio 10.2 Catalyste ili GPU-z laže, jer vidim da ti pod "Testni sistem:Software" piše 10.4 Catalyst? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderators
|
Metro ma max detaljima zakolje i na 1680x ![]()
![]() |
#10 | |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Fina kartica, ali ak se mene pita su malo za**ali s ventilatorima. Blesavo je da se ne može složiti da rade tiho. Čak i pri tako niskoj brzini bi hlađenje bilo bolje nego na referentnom hladnjaku. Mene iskreno zanima kako se kartica ponaša pod nekakvim ekstremnijim hlađenjem, obzirom na korištenje ninja kondenzatora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Kak to da su ventilatori tak glasni? Imao sam gtx275 twin frozr i njena 2 ventilatora se nisu cula na 25% koliko god blizu prislonio uho, s tim da se u igrama okretaju nisu povecavali dalje od tih 25%, a temp nije prelazila 70C (u igrama) ...
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
25% veća cijena od referentne , a samo 7-8% veće performanse . Nije baš neka matematika tj. ne vrijedi te nofce. Bolji value je MSI, i ona ima podešavanje napona , a skuplja je 100kn od najjeftinije Po meni prevelika ocjena "Kartica je bez problema prošla OCCT-ov test stabilnosti u trajanju od 2 sata, ali smo zbog velike količine buke odustali od mjerenja performansi na ovoj brzini. " ![]() I definitvno biste trebali ubaciti barem 1680x1050 rezoluciju u testiranje |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
aka: N.W.S.K. b_buha
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
valjda su racunali na to da oni koji si mogu priustiti ovu kartciu zive u stanu sa starcima pa su zato izbacili... ![]() odlican test kao i svi ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2010
|
trebate ubaciti i rezoluciju 1024x768x32 u testiranje, mislim da nas ima više koji koristimo upravo tu rezoluciju za igranje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|