|
![]() |
#1 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
stigao mi tft samsung 913 N
...dosao mi danas,odma na pocetku da kazem uf jeb*e kolika je slika,posto sam ga narucivao bio sam sretne ruke jer dosad nisam zapazio niti jedan bad pixel,a nadam se da i necu,slika je kristalno cista,sto nije ni cudo,ovo govorim jer ima samo analogni ulaz,cijena je 3450kn.... Probao sam igre u 1024*768 posto imam radeona 9000pro i ne dopusta mi igre u vecim rezolucijama sllika je skroz ok,naravno malo mutnija nego na 1280*1024 sto je za i ocekivati,ali sam skroz zadovoljan i slobodno mogu igrati u ovoj rezi dok ne kupim bolju grafu,vecih ghost efekata nisam primjetio jer ih nije ni bilo tako da samo pohvale sto se toga tice,gledanje filmova ili spotova je malo losije jer se dosta vidi efekt pixelizacije i boje dubina boja nije bas dobra,npr crvena je dosta kricava bez obzira na namjestanje u setinzima.... Jedino sto me nervira je sto na tamnijim scenema gdje je mrak vidim pojacanu bijelu boju pri gornjem i donjem vrhu ekrana,ne u kutevima vec po sredini bez obzira na kut gledanja,s ovim cu se jos poigrati da vidim moze li se sta napraviti,sve u svemu ja sam zadovoljan i topla preporuka svima kojima je igranje najbitnije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
|
..jedno pitanje za iskusnije expertase ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
music freak
|
...pas mater,aj kuzim za neke live firme,ali samsung da to sebi dopusta,znam da ovo nije najskuplji model,dapace daleko je od toga ali opet.....ovo sad toliko iritira pogotovo kad se gleda 16/9 film.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Imam 172X, vidio/radio na 173P i oboje imaju isti problem. Lose rjeseno pozadinsko osvjetljenje je veliki problem LCD monitora no ja sam se naviknuo (sto je dosta tesko jer mi 30 cm od LCD-a stoji 17"CRT Samsung SyncMaster 795 spojen na drugi komp, a doticni je fantasticni monitor IMO best buy 17"CRT-a) pa ces i ti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Stvar izbora, da mi na poslu daju LCD bilo bi super da si manje kvarim oci kod 10 satnih gledaja word-a i emajlova.. Al za doma bi ga kupil samo da je duplo jeftiniji of CRT-a,
__________________ |
![]() |
#7 |
music freak
|
....nije mi zao novca,mislim sad i tako vise nemam izbora ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas