Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.03.2005., 16:32   #1
joolka
music freak

joolka's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
stigao mi tft samsung 913 N

...dosao mi danas,odma na pocetku da kazem uf jeb*e kolika je slika,posto sam ga narucivao bio sam sretne ruke jer dosad nisam zapazio niti jedan bad pixel,a nadam se da i necu,slika je kristalno cista,sto nije ni cudo,ovo govorim jer ima samo analogni ulaz,cijena je 3450kn....
Probao sam igre u 1024*768 posto imam radeona 9000pro i ne dopusta mi igre u vecim rezolucijama sllika je skroz ok,naravno malo mutnija nego na 1280*1024 sto je za i ocekivati,ali sam skroz zadovoljan i slobodno mogu igrati u ovoj rezi dok ne kupim bolju grafu,vecih ghost efekata nisam primjetio jer ih nije ni bilo tako da samo pohvale sto se toga tice,gledanje filmova ili spotova je malo losije jer se dosta vidi efekt pixelizacije i boje dubina boja nije bas dobra,npr crvena je dosta kricava bez obzira na namjestanje u setinzima....
Jedino sto me nervira je sto na tamnijim scenema gdje je mrak vidim pojacanu bijelu boju pri gornjem i donjem vrhu ekrana,ne u kutevima vec po sredini bez obzira na kut gledanja,s ovim cu se jos poigrati da vidim moze li se sta napraviti,sve u svemu ja sam zadovoljan i topla preporuka svima kojima je igranje najbitnije...
joolka je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2005., 16:16   #2
joolka
music freak

joolka's Avatar

..jedno pitanje za iskusnije expertase ,da li je ovo normalna pojava na vecim lcd-ima,mislim na 19-ice da ekran nije ravnomjerno osvijetljen,i da li bi trebao zbog tog na reklamaciju odnijeti ovog mog samsunga..
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.03.2005., 18:15   #3
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Ne znam za njega, ali je to česta pojava kod LCD-a...
tor je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2005., 19:21   #4
joolka
music freak

joolka's Avatar

...pas mater,aj kuzim za neke live firme,ali samsung da to sebi dopusta,znam da ovo nije najskuplji model,dapace daleko je od toga ali opet.....ovo sad toliko iritira pogotovo kad se gleda 16/9 film....
Staro 11.03.2005., 01:29   #5
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Imam 172X, vidio/radio na 173P i oboje imaju isti problem. Lose rjeseno pozadinsko osvjetljenje je veliki problem LCD monitora no ja sam se naviknuo (sto je dosta tesko jer mi 30 cm od LCD-a stoji 17"CRT Samsung SyncMaster 795 spojen na drugi komp, a doticni je fantasticni monitor IMO best buy 17"CRT-a) pa ces i ti.
Staro 11.03.2005., 16:08   #6
BrunoZG
Junior Member

BrunoZG's Avatar

Datum registracije: May 2003
Stvar izbora, da mi na poslu daju LCD bilo bi super da si manje kvarim oci kod 10 satnih gledaja word-a i emajlova..

Al za doma bi ga kupil samo da je duplo jeftiniji of CRT-a,

AMD 3800+x2@2500, 1,375V
MB-ASROCK DUAL SATA(bios 2.2) 2+ENERMAX485W
2x512 Supertalent CL2
HDD-Hitachi 160GB, WD 800JB
ELSA 7600GT
Leadtek-2000XP expert
DVDROM-LITEON-167T ,DVDRW BENQ 1650,DVDRW NEC ND2500A@2510_fw205C
Monitor: Samsung 997MB (19')
Terratec Sky 5.1,EPSON-C42

BrunoZG je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2005., 18:29   #7
joolka
music freak

joolka's Avatar

....nije mi zao novca,mislim sad i tako vise nemam izbora,najveci bed je sto barem kod nas u sibeniku je mali izbor racunalne opreme tako i lcd-a,pa za nesto uzeti moras naruciti i onda sta te potrefi...ipak mislim da ce lcd biti pravi izbor za godinu-dvije,kad padnu cijene na prihvatljiv nivo,i kad se rjesu djecih bolesti...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno