|
![]() |
#1 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Dilema AMB vs BQE
Pomoz'te ![]() Kak sam odlucio poboljsati komp kupovinom nove kante i providera struje razmisljam o kupovini Anteca i to ili 3700 AMB ili 3700bqe. Moze mi netko reci zasto jedno ili zasto ne drugo. Ili neki drugi prijedlog oko kucista + kvalitetnije napajanje do kakvih 700-750... mozda i 800kna? Kakav je odnos napajanja Antec vs Fortron 350w? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
http://www.silentpcreview.com/article116-page1.html Between the 3700AMB and the 3700BQE, which would I choose? It depends. If I didn't want to mess with cutting out the grills I'd go with the 3700BQE. If I wanted the best "turnkey" Silent PC case I'd go with the 3700BQE. If I was willing to mod the fan grills myself and was going to replace the PSU and case fan with the quietest versions I could get, I'd go with the 3700AMB. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Taj entry level Antec je solidan, ali nije ono na što mislimo kad kažemo "Antec". IMHO, S verzija koja se nalazi u BQE je bolja. A ono 380W iz Sonate je super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Evo ja sam sebi danas u Formelu narucio Antec SLK3700AMG ![]() Posto vec imam Enermaxa od 350W sad mene zanima da li da stavim u komp njega ili da ostavim napajanje od Anteca koje je isto 350W :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Dilema AMB vs BQE
Citiraj:
Imas ga u Lab-2k za 415 kn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rabotnik
|
Kian! HVALA HVALA HVALA!! Bas sam gledao danas na netu i naletim na to kuciste. Odmah sam isao pogledati ima li u Linksu, a nabava.net mi je izbacivalo negativne odgovore na upit. Kad sam skuzio da nema u Linksu tona kalkulacija mi je prosla kroz glavu. Idem u taj Lab2k po njega i uzeti cu Fotrona. Kian jos jednom hvala i svaka ti dala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
No problemo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Kažeš precijenjen ?! ![]() Napomenut ću da dotična ploča uopće ne radi sa Fortronom, chief se pokazao boljim od fortrona... Što se railova tiče - najlakše napisati brojke... Takvo napajanje je kod MasterXa držalo 6800+P4 2.8+Raptor+Hitachi+ dosta toga... A koliko sam vidio fortrona - tiho i to je to... Za mene nedovoljan argument...
![]() |
![]() |
#12 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
Forton=AOpen
ne znam, ja sam složio komp na 250(!)W AOpen napajanju i taj drži: P4 2.4 1GB RAM-a 2 HDD-a 3 optike TV tuner ISDN mreža itd i čitavu šumu USB uređaja (ono skener, mobitel, printer, mamu, tatu, seku i baku) - čovjeku treba USB hub da bi to sve pokapčo. I tako već godinu i pol da ga skoro ne gase. To mi se prilično urezalo u pamćenje kao "dobar brand". |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
eto... i onda netko kaže da je 350wattno napajanje bacanje para i preslabo, notorna glupost, kvaliteta je ono što je presudan faktor kod napajanja... znam za jednog tipa koji oc-ao a64(s754) ga na 2.5ghz, sa gf6800, giga ram i još svašta na - sparkle 300w (=fortron 300w) !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ja vozio 6800u (na kutiji OGROMNIM slovima piše da je potrebno 480W ) + A64+2x512+2xHDD itd. na 350W seasonic-u ako je PSU kvalitetan pogoniti će bilo koju konfu dual socket A konfe su malo drukčije...moraš imati jak 5V rail iznad 30A kako sam čuo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
To sa napajanjima več polako postaje dosadno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rabotnik
|
Eto danas ubo Antecovo SLK3000b. Jebemu cijelo Voltino sam obisao dok nisam nasao Lab2000. Virtualna zahvala portiru u Koncaru ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|