|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
TCCD stigao do kraja
Zašto uopće prestaju sa proizvodnjom nečega što se traži i prodaje samo od sebe :confused:
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Mar 2003
|
Jednostavno cu morati postaviti isto pitanje. Niej mi jasno kako i zasto se prestajup proizvoditi ovakvi cipovi koji sasvim sigurno uzimaju velik dio trzisnog kolaca. Prvo je bio bh-5, sad i TCCD. Nista mi niej jasno. Ajd da prodaja ne ide pa ono... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Kolko sam ja na Inquireru skužio, zato da potaknu kupce na kupovanje DDR-2 modula, jer će u doglednoj budućnosti svi napustiti DDR-1 standard. Ali mi je isto glupo, i dalje AMD-ovci kupuju DDR-1, i većina Intelaša također, čemu onda forsiranje?? ![]() Slažem se sa MadBoYem, ne bi oni to činili da im se ne isplati ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
Number 3. Prvo možda Intel podmaže M$(kojem valjda nikada dosta love) da otgode Win64, pa onda su možda odustali od premije za nForce 5 u zamjenu za superstabilni nForce 3-4. ![]() I sad Samsung bez razloga gasi proizvodnju TCCD-a. Ne može biti zbog resursa jer sumnjam da im je to veći dio proizvodnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
"Kada TCCD čipovi prestanu stizati na tržište, overclockeri i svi koji se tako osjećaju će ostati na suhom i biti primorani kortiti memorijske module sa "osrednja žalost" čipovima. Kako će se ovo odraziti na tržište je upitno, ali sigurno će doći neki bolji čipovi. Jednoga dana." Ma već je došla zamjena. Samo ne u Hrvatsku. U Mlacomu se za siću može nabaviti TwinMos Speed Premium, samo što treba puno voltaže. Svi vlasnici DFI NF4 će biti oduševljeni s njom. A najbolja stvar je cijena, košta ~650kn 512MB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|