|
![]() |
#1 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Zaplijenjeno 44.000 krivotvorenih CD-R medija s Verbatimovim imenom
Pošto se u tekstu navodi da je roba bila namjenjena slovenskom tržištu, jel to znači zapravo da su ti mediji bili namjenjeni nama, pošto u Sloveniji nema autorizitanih partnera? Odnosno, Slovenija se nigdje nespominje na Verbatim stranicama, a nema je ni na njihovoj karti pošto je u sklopu Hrvatske! ![]() http://www.verbatim.com.hr/hr_21/where-to-buy.html ![]() Prvo sam mislio da je negdje na ovoj crnoj crti Slovenija, al vidim da je nema ni u padajućem izborniku!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možda Slovenija ni ne postoji već je virtualna država ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Stara narodna kaže "što nije bekapirano, očito nije bilo ni važno" ![]() Ne vjerujem hardićima ni u raidu1 dokle god se okreću i neka tamo glava šara po njima. Al dobro, to sam samo ja..
![]() |
![]() |
#7 |
noise freak
Datum registracije: Jan 2007
|
Istina, ali ak se radi o većoj količini podataka, tko će to sve popržit... ![]() A i svi ti optički mediji gube na sigurnosti s vremenom. Eventualno onaj neki pouzdani gold dvd standard ili tak nekak, ne sjećam se više imena, znam da je netko stavio vijest tu na forum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
![]()
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Radije bi snima na diskove nego na optičke medije koji su uglavnom katastrofa, čak i "brand name" zbog masovne produkcije i činjenice da ne daju nikakvu garanciju.
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#14 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ali garancija implicira da proizvođač ima pouzdanje u taj proizvod dok to nije slučaj kod optičkog medija. Meni u zadnjih 10g nije crkao niti jedan disk.. zadnji je bio neki WD od 10GB, čak niti famozna IBM Deathstar serija mi nije crkla (ima sam jednog od 40Gigi), dok cd/dvd-ovi rikavaju non-stop.
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Drago mi je radi tebe, ali ja više vjerujem optičkim medijima. Svi prženi prije 5 godina rade, mogu se prepržavat (neovisno o brandu), čuvani su u ladici. Citiraj:
![]() Sad tu garanciju tumačim kao "dobit ću valjda novo u zamjenu kad ovo rikne prije roka". Inače di bi završili da daju garanciju na optičke medije koji nemaju veliku vrijednost u novcu? Ko da tražiš garanciju na kilu čavala
![]() |
![]() |
#16 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Ja redovito pržim sve na dvd-e, ali to je prilično nepraktično. Nedavno sam sortirao malo tih 500-tinjak komada što ih imam kod sebe i primjetio sam da su se neki od njih počeli guliti, znači odvaja se ona sjajna folija od njih, i to mi se uglavnom dešava na verbatimovim dvd-ima, tako da mi je slijedeći korak kupovina jednog ili više terabajtnih diskova i prebacivanje svega toga na njih. One bezimene cd-e i dvd-e neću ni spominjat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Pa zar je problem imati i dva hdd-a u ogledalu, pa i da jedan rikne imaš drugi. Da ne govorim o prednostima poput vremena i auto bekiranja. Pa tko bi napržio 50 i više dvd-a u jednom danu...
![]() |
#20 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Također sam pobornik diskova, radno RAID 0 polje + jedan zeleni terabajtni za backup koji se automatski odvija svaku noć. Još mi pada na pamet za dodatnu zaštitu tog terabajtnog prebacit u ladicu, al otom potom ![]()
![]() |
#21 | |
Kiflica sa sezamom
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|