|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
5900XT -> 5950 pomoć
Frend mi je uzeo Gainward Ultra 1100XT Golden Sample tj. 5900XT, pa me zanima da li imate koj dobar link za modanje tog čuda da se ne mučim tražit po blesavim stranicama. Ako nemate onda se moram pomučit ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2004
|
E, i mene zanima koji bios staviti na 5900xt (Gainward 'GS') da se dobije maximum iz nje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Koje su to alternativne metode :confused: Cuo sam da postoje takozvani "Modani bios-i" do toga ima i koji meni treba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Ove modove treba probati!
![]() |
![]() |
#8 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
joj jasam jednom naletio na jedan predobar link...al sam ga negdje zgubio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
@ LorD ClockaN jesi napravio sta s tom karticom? i mene zanima, a strah me uzet lemilicu u ruke dok nisam 100% siguran da to radi. p.s. imam jedan bios (modani od 5950U) koji radi na mojoj XT , i clocka memoriju na 950Mhz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Jel za neki veči clock trebam mjenjati hlađenje ili je ovo originalno dovoljno? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
Frendova je karticam a on nema muda ko ja (balls of steel!)
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
kaj je najbolje neznam koji bios imam, kupio sam flashanu karticu, pokusavao sam s drugim biosima, al na kraju sam se opet vratio ovom. bios je namjesten na default 300/420/950, throtle na 140C evo, attachao sam ga (valjda se modreatori nece ljutit, ipak zauzima manje od prosjecne slike) sam pazite, koji memoriju imate na kartici, ovaj bios je za hynix |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
probaj nac neki review tvoje kartice sa velikim slikama, pa pogledas na slici... nego... jer ima mozda netko savean ovaj guide za voltmod. www.xbitlabs.com se nes zbrejko i ne prikazuje slike na tom clanku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
skupio sam muda i napravio voltmod za gpu... mislim da za memoriju nema smisla jer se ne dobiva skoro nista... sve radi ok, uspio sam flashat originalni leadtek bios od 5950U koji mi prije nije radio, tak da mi je sad default 300/475/950 dok prije moda nije isla iznad 440 stabilno (jeb* ga, los primjerak). voltazu sam digo za 0.2V tako da bude 1.6V u 3D modu sto je i default 5950U. jedini problem je grijanje, ali i to je u granicama normale oko 70C max (prava 5950 ide do oko 75C) sa zalmanom C i 80mm hladnjakom na 1000-2000o/min evo, ako postoji netko tko se dvoumio dal da napravi mod (kao sta sam se ja dvoumio do sada), mozda se sada odluci... p.s. evo jos jedan link za mod (na njemackom je al zato rade slike) http://www.octreff.de/modguide/5900xtvmod/index3.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
od LemilicE
|
Welcome to the volt-mod club ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
.. good to be here ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |