|
![]() |
#1 |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
AMD Socket 939 4000+ i FX55
Riječ je naravno o Athlonu 64 4000+ i Athlon 64 FX-55, koji su prvi prešli prag od 4GHz. Riskiram ponovnu navalu losih vibracija na mene, ali ne mogu izdrzati. Koliko vidim, nisu presli prag (osim po oznaci) od 4GHz. 4000+ radi na 2.4GHz, a FX-55 na 2.6GHz. Jedino kako su "presli granicu od 4GHz" je sto su oprali P4 na 4GHz.
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Sto je svakako jako pohvalno da su oprali pentium IV i opravdali superirnost svoje arhitekture naspram intelove. Kao sto je to bio sluvcaj u superiornosti pentium 3 arhitekture nad K62/K63 arhitekturom. I da opro je pentiuma 4 na njegovom podrucju u 32 bitnim aplikacijama ![]()
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ok nisu presli 3GHz al ja iskreno ne vidim razlog zakaj bi trebali prec ako su im procevi i ovako brzi od P4 koji radi cak 1,6 odnsno 1,4 GHz visem taktu.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Pojednostavljeno: AMD>>> ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Istina, amd zaista pretjeruje s cijenama high-end procesora...doduše uopće im ne zamjeram, to im treba da bi se u očima ljudi prikazali kao prvoklasna roba, a ja mogu za 1100kn nabavit 2800+ koji će ić jednako brzo kao i fx55. Isto je bilo i sa athlonom xp3200+, koštao je 3000kn a ja kupio durona 1400 za 300kn i vozio ga na 100mhz manje od 3200+ ![]() Viva la amd ![]()
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|