|
![]() |
#1 |
Guest
|
Scythe Orochi i Shuriken - dvojac iz bajke
Pozdrav! Evo da otvorim topic vezan uz članak. Imam samo jedan savjet. Možda da uz opis Shuriken-a stavite i koliko je doticni visok. Posto vec imamo informaciju za Orochi, nema mi bas smisla da se ne spominje i za drugog. Opcenito bi mozda bilo fora uz recenzije coolera imati i malu tablicu sa njihovim specifikacijama. U slucaju Shurikena nes tipa " Naziv: Shuriken CPU Cooler Model: SCSK-1000 (ili koji vec) Socket: Intel: Socket 478 Socket T/(LGA)775 AMD: Socket 754 Socket 939 Socket AM2 Socket 940 Dimenzije: 105x116x64mm (Sveukupno) 100x100x12mm (Ventilator) Brzina ventilatora: 650±200rpm ~ 2200rpm (±10%) Buka ventilatora: 10.5dBA ~ 31.67dBA Protok zraka: 11.81CFM ~ 31.91CFM Tezina: 355g " Nisam siguran dal sam ovo trebao staviti pod članak ili pod prijedloge. Tako da se ispricavam ako sam promasio forum ![]() LP |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Znam da nije fora pisati jedan post za drugim, ali htio bi dati primjer samo zasto je to "vazno" Kao primjer. Imam HTPC i shuriken mi predstavlja idealni cooler za E5200 da radi pasivno" Pozz! ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Citiraj:
![]() Moram otici na neki tecaj sporog citanja :P Ali anyway, ovo sa specifikacijama i dalje stoji. Zivio! |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|