|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
Procesori za Doom 3
Evo samo da kažem da se ne slažem da test nije zanimljiv. nije ako je onaj tko je pisao vijest pogledao samo prvu stranicu, ali stvari kasnije postaju zanimljivije. AMD is crushed like a bug! dobro nije baš tako, ali 3800+ ne opravdava svoje ime jer je u rangu s P4 3,6. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
I ja sam baš mislio komentirat na tu temu da je P4 bolji od AMDa u Doomu3, ali nisam htio započet novu temu za svađu na forumu
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Malo se preveliki hype digao oko AMD64 procesora, u globalu su bolji izbor, ali nisu ni "katica za sve" , i intel radi dobre procesore, samo što su preskupi i nedovoljno dobri da bi bili najbolji ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Trebali biste pročitat komentare na xbitlabsu pa biste znali da je test zajeb kakvog nema. Dok testovi na anandtechu, hardocpu, itd, pokazuju da je athlon u ogromnoj prednosti u doom3 nego p4, xbitlabs nam izbaci bencheve gdje je razlika između najjačeg i najslabijeg (ne računam athlon XP) 5%. I dok autor tvrdi da je sam izradio demo koji bi trebao potpuno opteretit cpu, a rasteretit grafičku, očito je da je negdje zajebao. Neka sam traži di mu je bottleneck, neću ja ![]() Poznato je da je A64 najbolji izbor kada je gaming u pitanju, zašto bi doom3 bio iznimka? //edit add on: Slična stvar je bila na anandtechu pri usporedbi A64 3500+ i P4 3.6F, potonji je bacio athlona na koljena...3 dana kasnije test je ponovljen sa opteronom i sređenim testovima, gdje je sada p4 bio na koljenima. Znam da zvučim kao fanboy, ali ja sam samo fan procesora koji ima bolji omjer cijena/perofrmanse, a to je sasvim slučajno athlon64 ![]()
![]() |
#5 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Re: Procesori za Doom 3
Citiraj:
i još nešto... NIKADA ne čitam samo prvu stranicu nekog teksta, pogotovo kada je riječ o nečemu što me dovoljno zaintrigiralo da dođe u njuze. ako se nešto istaknulo, onda znači da je bolje od 20-ak drugih članaka koliko ih minimalno dnevno pročitam bez obzira na to jesam li s day jobom gotov u 16h ili 22h. zato slobodno komentirajte moje greške, volim kada me netko prosvijetli, ali pliz nemojte ih pripisivati mojoj nezainteresiranosti. da nisam zainteresiran, ne bih ovo radio.
![]() |
![]() |
#6 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
istina... ![]() ali gledaj to ovako ekipa nema sta za radit pa izmisle tako nesto pa im firme posalju najnovije proc. za igranje pa oni lipo se igraju i napisu ovako nesto da ispadne da su radili...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|