Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > PC Ekspert > Novosti
Ime
Lozinka

Rezultati ankete: Da li mislite da je Severina sama pustila film u opticaj?
Da, 100%. To je ucinila radi reklame. 19 32.20%
Da, ali nije racunala da ce se to tak rasplamsat. 18 30.51%
Ne, stvarno je netko ukrao kazetu. 15 25.42%
Ne, HHO je u pravu - to je namjestaljka nasih obavjestajnih sluzbi. 4 6.78%
Da, ucinila je to iz osvete prema bivsem. 3 5.08%
Glasači: 59. Ne možete glasati na ovoj anketi

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.06.2004., 19:00   #1
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Hrvatska hvata korak sa svijetom

Bas gledam izjave i citam kak je Severina rekla da je kazeta stara dvije godine. Kad pogledam slike cini mi se da to nije tako jer je frizura i sve to aktualno - a kak je Seve mjenjala imidz svako malo, nebi me cudilo da prije 2 godine uopce nije ovak izgledala.

Ipak, sve je to drek prema cinjenici da se u ovoj nasoj debilnoj zemlji ministri i predjsednici HND-a i HHO-a bave ovim pitanjem!!!
Staro 02.06.2004., 19:28   #2
miato
(°_°)

miato's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
cisto publiciteta radi

Toshiba m200 TabletPC + Samsung 205BW
miato je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.06.2004., 19:50   #3
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Publisiti.........
Staro 02.06.2004., 20:21   #4
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
ma ne znam jel bash sama pustila u opticaj... posebno kad znamo da je prije tjedan dana objavila da se udaje. nije joj još publicitet toliko pao. ali ovi bijedni tovarski/primitivni/konzervativni pokušaji obrane nekakve svoje časti ... nevjerovatno.

već godinama isfurava drolja styling, kao merlinka, kao ono... kara se 200 na sat i to sve, a sad kad je film došao ona pokreće križarsko-moralno-kršćanske ratove kojima želi obraniti nekakvu svoju čast... mislim da bi bilo bolje da je samo izašla u novine s pričom tipa "da, pa šta onda? ja pušim i dečko mi liže. 21. stoljeće je ljudi... ja sam sex bomba i radim kaj mi paše. boli me neka stvar kaj će netko reći"
time bi vjerovatno postigla ogroman uspjeh kod klinaca koji su joj ionako većina publike. prodala bi 10x više albuma nego ovako, a kolko bi tek gaži dobila...

uglavnom, mislim da je krivo postupila, a danas sam u prolazu bacio oko na TV i vidio Nobila kak priča o tome kak će napast Index.hr
mislim ono... WTF ?!?!?!?!?!?!

kaj je ekipa trebala pričekat da kromanjonci s HRT dosurfaju do toga pa onda objaviti, tak da se eventualna hajka obruši na HRT, koji je BTW pod državnom upravom ???
mislim ono... baš je Beren jučer na kafi rekao da je Index mala firmica... koliko je to točno saznat ćemo uskoro. samo se nadam da se neće ponovit sranje koje je bilo s Radiom 101.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2004., 20:22   #5
nodavilp
pUtNiK

nodavilp's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
sumnjam da je to radi reklame,jer ak se nek nemora reklamirat u ovoj maloj državi onda je to Seve
a da se htjela reklamirat nebi to bio takav ogroman skandal neg neki manji, a ionako je stalno po novinama da se ženi,da čeka dejcu,itd...
nodavilp je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2004., 20:46   #6
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Ma...."kroz" Severinu je proslo pola politicara, tako....
Staro 02.06.2004., 20:47   #7
dr.fiksi
doktor, trekkie, amd-ovac

dr.fiksi's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by Horza
ma ne znam jel bash sama pustila u opticaj... posebno kad znamo da je prije tjedan dana objavila da se udaje. nije joj još publicitet toliko pao. ali ovi bijedni tovarski/primitivni/konzervativni pokušaji obrane nekakve svoje časti ... nevjerovatno.

već godinama isfurava drolja styling, kao merlinka, kao ono... kara se 200 na sat i to sve, a sad kad je film došao ona pokreće križarsko-moralno-kršćanske ratove kojima želi obraniti nekakvu svoju čast... mislim da bi bilo bolje da je samo izašla u novine s pričom tipa "da, pa šta onda? ja pušim i dečko mi liže. 21. stoljeće je ljudi... ja sam sex bomba i radim kaj mi paše. boli me neka stvar kaj će netko reći"
time bi vjerovatno postigla ogroman uspjeh kod klinaca koji su joj ionako većina publike. prodala bi 10x više albuma nego ovako, a kolko bi tek gaži dobila...

uglavnom, mislim da je krivo postupila, a danas sam u prolazu bacio oko na TV i vidio Nobila kak priča o tome kak će napast Index.hr
mislim ono... WTF ?!?!?!?!?!?!

kaj je ekipa trebala pričekat da kromanjonci s HRT dosurfaju do toga pa onda objaviti, tak da se eventualna hajka obruši na HRT, koji je BTW pod državnom upravom ???
mislim ono... baš je Beren jučer na kafi rekao da je Index mala firmica... koliko je to točno saznat ćemo uskoro. samo se nadam da se neće ponovit sranje koje je bilo s Radiom 101.
Malo im je kasno, video je već posvuda na netu.Svaki iole malo napredniji korisnik će ga naći ako želi.
dr.fiksi je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2004., 21:52   #8
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Citiraj:
Originally posted by dr.fiksi
Malo im je kasno, video je već posvuda na netu.Svaki iole malo napredniji korisnik će ga naći ako želi.
pa normalno da im je za to kasno. ali im nije kasno da tuže Index, dobiju i financijski zgaze najotvoreniji portal u 'rvata i time pokažu da toljage, lovaši, neandertalci i kreteni još uvijek vladaju Lijepom Našom.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2004., 23:05   #9
dr.fiksi
doktor, trekkie, amd-ovac

dr.fiksi's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Horza
pa normalno da im je za to kasno. ali im nije kasno da tuže Index, dobiju i financijski zgaze najotvoreniji portal u 'rvata i time pokažu da toljage, lovaši, neandertalci i kreteni još uvijek vladaju Lijepom Našom.
Pa onaj tko to nije znao dosada...
pa tako je već dugo, dugo.Horza, pa to i sam znaš.Novac klade valja-a primitivizam caruje i vlada.
dr.fiksi je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2004., 23:23   #10
mann
Premium

mann's Avatar

Datum registracije: May 2004
Ma ovo da ce tuziti index.hr pa to treba zaklat. Treba se kara ko luda na videu i index.hr je napisao da ta snimka postoji, stavio par shotova i sta tu ima sada index s tim. To sto se ona jebe i to snima to je njen problem. Index je samo napisao vijest. Mislim poludio sam kada sam danas cuo da su tuzili index.
mann je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.06.2004., 00:30   #11
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Ma dajte radimo veliku galamu oko nicega...
Žena se ševila i kazeta je izasla tu di je vec izašla i kraj priče.Mislim ono ko da je neznam sta.To da je bilo prije 50-100 god onda bi to bila senzacija,ali ovako... Prodes đir po parkiralistima,i mracnim mjestima mouez toga vidjeti koliko zelis,a to sta je to bas Severina i nije neka stvar,bar meni...
Staro 03.06.2004., 13:20   #12
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Ma joj evo sada u ovom trenutku tamo vani se ševi barem 1 000 000 000 ljudi i ? Samo među tom 1 000 000 000 postoji oko 10 000 budala koje to i snimaju (mislim na one koji to ne rade za novac, jer oni koji to rade za novac, pa Bože moj posel je posel). Od tih 10 000 njih 1 000 su "javne" osobe i sada svjesno znaju da postoji velika opasnostda se toga neko dokopa i da se to pojavi u javnosti i onda nastane sranje. Dakle ili to rade sa predomišljajem radi onog: boje da se priča išta nego ništa o meni ili zato što se furaju na adrenalin da će to netko jedan dan ovako staviti na net ili zato kaj su blesavi 100 na sat ili možda ko nogometni treneri da kasnije proučavaju pokrete i akcije da poprave performans za slijedeći put ... za Seve, hm ne znam, možda radi druženja sa političarima je riječ o ovom zadnjem ili o onom prvom, a možda postiji i nekaj sasvim drugo. Uglavnom ona je samo jedna od nekih 4 000 000 000 na ovom planetu kaj se mogu sexat ali eto jadna žena je bila na candy camera i sad svi briju o tome Big Deal ... za tjedan dana ko da niš nije bilo ... i Cllintonu su duvali pa su svi već zaboravili, a za njega je Seve samo tamo neka potrošaćica silikonski proizvoda ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 03.06.2004., 14:18   #13
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
... i Cllintonu su duvali pa su svi već zaboravili, a za njega je Seve samo tamo neka potrošaćica silikonski proizvoda ...
Istina ... samo kaj se to dogodilo - NAŠOJ CURI OD FRUTISSIME.

To kaj su svi gledali kak se buba Pamela i Paris Hilton. Pratili događaje s Clintonom i njegovom Monicom - to se nas ne tiče.

Ali - Seve su vidjeli kak se buba

Pa za to se mora objaviti Saborska rasprava. Mislim da moramo brzo iz proračuna odvojiti 2-3 milje Kn za obranu naše Seve. Ipak - curu jadnu su vidli na NJEZINOJ snimci .... baš smo fuj

A jadna pak Seve - sad snorta 2 puta više " sretne prašine " nego prije

Kaj se tiće Nobila - hah gledaj on jest skup, ali Seve guta
Paske je offline   Reply With Quote
Staro 03.06.2004., 16:11   #14
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Nisam siguran ali mislim da je onaj krkemon kaj ogromni nos gore i mali dole direktor jednog od osiguravajućih društava i BTW mislim da ima ženu i troje djece. Takjo da će biti dva potrošaća praška za peciva. Sad sam ko Hrvatski novinar, nisam siguran ali objavljujem informaciju, baš sam grozan

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Staro 03.06.2004., 16:24   #15
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

DRUGI POGLED

Znate ono da paranoici uvijek imaju 1001 urotu u vidu. Pa jel ti: "Doktore nebi ja bio paranoik da me ne slijede ..." pa skladno s time, kako je premijera spota "Mala je dala" stigao na net. Supruga vlasnika WGWa se ne želi odreći muža i onog važnijeg pun Q para, mala je dala i odvela mužeka u svoju štalicu pa na travicu na ispašu. Stoga znate kako u bibliji piše "boje muška zloba, nego ženska dobrota". Je teta WGW platila nekome da "posudi" određeni spot i da ga plasira onako kako ga nitko ne može kontrolirati a to je Net, jel "mala" ipak ima veze kod političara pa novine i TV otpadaju ... Sada bu WGW valjda opet doma kući plaučić sa bundom kojim BMW za oprost, a jadna nam "mala" bu spašavala karijeru i mentalno zdravlje jer realno, ova država je selo u kojem svi sve o svima znaju. U cijeloj priči meni je jedino žao Seveta. Mislim to muško/žensko s kojim vi radite ist stvari je to isto radilo s nekim prije od vas samo vi to niste vidjeli i sumnjam da bi ga isto gledali da vidite sutra ili prekosutra na TVu i da su to isto to vidjeli svi vaši susjedi i prijatelji. Mene samo strah da sretni prah i alkohol nam ne odvedu Seve na onaj svijet. Ako sam pogodio za Blastera, iskreno se nadam da ovo griješim.

Staro 03.06.2004., 22:21   #16
cvita
Premium
Moj komp

cvita's Avatar

ja sam ponosan, tip je hercegovac - Lučić, zna ga moj prijatelj onako iz Ljubuškog je drži Euroherc.... itak dalje.... para ima ko kiše.... zato je i sva bila s njim, a ne zato što ima anakondu među nogama.....
cvita je offline   Reply With Quote
Staro 03.06.2004., 22:25   #17
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Originally posted by cvita
ja sam ponosan, tip je hercegovac - Lučić, zna ga moj prijatelj onako iz Ljubuškog je drži Euroherc.... itak dalje.... para ima ko kiše.... zato je i sva bila s njim, a ne zato što ima anakondu među nogama.....
ak je to anakonda onda pak je moj plavetni kit

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote
Staro 03.06.2004., 22:37   #18
cvita
Premium
Moj komp

cvita's Avatar

to sam i mislio ***nema anakondu, ali ima zato para***
Staro 03.06.2004., 22:41   #19
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Meni Severine uopce nije zao jer kao javna osoba zna da je pod rizikom da se ovakve stvari dese. Plus, ona ima povijest nemorala, veza s ozenjenim muskarcima i sl. Ovaj film je sitna riba prema nekim stvarima iz njezine proslosti.

Ono kaj meni nije jasno jest cime je to Severina zaduzila RH da ju brane politicari, da drzava brzo rjesava sud i sl. Ona je jedna obicna pevaljka i to je to.

I zalosno je vidjeti koji je nivo licemjerja u drzavnom aparatu i medju stampanim medijima - svi brane jednu losu pjevacicu upitnog morala (koja je spilala imidz velike katolkinje bwahahahha), a kad treba obranit obicnu zenu jer joj sud dodijeli 10kn alimentacije mjesecno po djetetu ili kad treba silovatelja posteno kaznit, onda ih nema nigdje. Bas me zanima tko bi stao mene branit da ja sad sa svojom zenom snimim takav film i da doticni procuri...

Ak Index dobi jednu kunu kazne za ovo, po meni treba srusit cijeli drzavni aparat jer bi to bila totalna sramota. Osoba koja je ukrala kazetu treba biti kaznjena, no za kradju, ne za nesto drugo. S tim da ja ne mislim da je stvarno i bilo kradje.
Staro 03.06.2004., 23:00   #20
cvita
Premium
Moj komp

cvita's Avatar

slažem se s tobom ozrene, potpuno, samo meni nije jasno, koji je k**** sad optužila i podigla tužbu protiv nekog da joj je provalia u kuću, to prije nije znala i otkrila???? U svakom slučaju, ovo nju pred svijetom (ne svijetom već samo Hrvatima - pročitali smo što je CNN napisao o njoj) čini sveticom, Eto koliko je naš narod glup...
Staro 03.06.2004., 23:09   #21
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

Citiraj:
Originally posted by ozren
Ono kaj meni nije jasno jest cime je to Severina zaduzila RH da ju brane politicari, da drzava brzo rjesava sud i sl.
ko zna mozda postoji jos koja kazeta
znate kaj sam htel rec
kaj ne
JoZ@ je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2004., 00:44   #22
ßellerophon
Sannin

ßellerophon's Avatar

najbolje u timesu citat sta se dogada s hrvatskom...
Staro 04.06.2004., 08:08   #23
miato
(°_°)

miato's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
... ali eto jadna žena je bila na candy camera i sad svi briju o tome Big Deal ...
u tom i je stvar! nije candid camera, nego je ona bila svjesna da ta kamera postoji i da ju snima kako se kara!

To sto je bila pre pijana i urokana da shvati kakve ce to posljedice vuc, stvarno nije problem indexa koji je prvi objavio "kazetu".
da nije on, za par dana bi sigurno neko drugi...

Toshiba m200 TabletPC + Samsung 205BW
miato je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2004., 08:38   #24
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Citiraj:
Originally posted by ozren
I zalosno je vidjeti koji je nivo licemjerja u drzavnom aparatu i medju stampanim medijima - svi brane jednu losu pjevacicu upitnog morala (koja je spilala imidz velike katolkinje bwahahahha), a kad treba obranit obicnu zenu jer joj sud dodijeli 10kn alimentacije mjesecno po djetetu ili kad treba silovatelja posteno kaznit, onda ih nema nigdje. Bas me zanima tko bi stao mene branit da ja sad sa svojom zenom snimim takav film i da doticni procuri...

Ak Index dobi jednu kunu kazne za ovo, po meni treba srusit cijeli drzavni aparat jer bi to bila totalna sramota. Osoba koja je ukrala kazetu treba biti kaznjena, no za kradju, ne za nesto drugo. S tim da ja ne mislim da je stvarno i bilo kradje.
Debelo je žalosno sve što si napisao. I gledajući ovo, slušaju komentare na jučerašnju saborsku raspravu zaključujem da se nešto gadno treba promjenit u našoj država. Naš ogroman problem je što smo SVI ovce. DA!. Svi smo ovce. Oni nas jebu u zdrav mozak i smiju nam se, a mi mumljamo sebi u bradu.

Ako Index dobi i kunu kaznu treba se ekipa dignuti, ko za stojedinicu. Neke stvari se stvarno više ne mogu trpit!!
Elven je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2004., 10:21   #25
ßellerophon
Sannin

ßellerophon's Avatar

hocemo bacit online peticiju - tipa savez online HR siteova?
Staro 04.06.2004., 10:31   #26
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Samo jedna stvar i to je iz reklame od INDEX.HR:
"Oni mogu sponzorirati kampanje. Platiti zastupnička mjesta i kupiti zakone. Kupiti medijsku šutnju. Medije: novine, web i televiziju. Ali ne i Vaše pravo da promjenite program."

Eto jučer ja čekam ST kad tamo na 1. Prijenos uživo na 2. repriza prijenosa sabora od jučer ... mislim koga boli Q za suhe i ne produktivne rasprave o tome ko je kome ostavio koliki dug i nabrajanja šta sve ne valja, to svi znaju neka daju neko i riješenje zato su "izabrani". Mislim frend mi priča da će pretplata na 100 kn, više nemam 3 nego 2 programa pa sada da se poskupi prijenos sabora, e kita ne plaćam više i ovih 59 sam kreten što plaćam.

Staro 04.06.2004., 10:37   #27
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Nema ništa od tužbe. Onaj nafiksani Nobilo je to napravio da bi malo zaplašio ljude. Nemaju oni tamo nikakav slučaj. Samo se mora slikati za TV.

To govori koliko je glup. Da se ne pojavi, bar bi se na 5 minuta prestalo pričati o tome. Ovako...

Bum ja tužil HRT jer me neki dan uslikala u pothodniku i nisu me pitali da li smiju pustiti snimku. A baš sam išao od ljubavnice pa me sada žena drži za jaja. Koliko bi mogao dobiti love?

U stvari se bum ih tužil. Ne bu mene niko vu mojoj kuruzi.

Pijani Zagorec i ufiksana blitvarka u akciji formatiranja interneta.

Frane to radi godinama i još bez uspjeha.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2004., 11:28   #28
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Nisam pozorno pratio, ali fora da je 200 kuna minuta, ajde, neka, to ću još popušiti. Ali reći da je neko platio 2400 kuna, kao 12*200 za pogledati filmić?????? Ajde, ovaj Nobilo zna nešto što mi ne znamo. A to je da se preko neta prijenos provodi u real-timeu. a ja budala naivno mislio da se to prvo treba downloadati na moj komp, pa onda reproducirati. A download 80MB u većini slučajeva traje malo više od 11 minuta i 43 sekunde...

Ma gade mi se svi... samo si dižu tiražu nepostojećim skandali. A kad se pojavi pravi skandal (pušten ubojica troje djece i njihovih roditelja, jer mu je prvi prijestup (ajde karikiram), serijski ubojica pušten na slobodu za vikend pa ponovno ubio (na žalost ne karikiram), sud dodijelio alimentaciju od 50 kuna mjesečno za 5 djece (na žalost, isto istina)... Sve bi ja njih u zatvor. Ali za to prvo treba sudstvo sredit... a kad bi ga sredili , prvo bi pola sudaca u zatvorima završili. Očajno mi se gade...
Elven je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2004., 11:37   #29
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Ma ta prica s iznosom je smijesna... Nazalost, cinjenica da je sud brzo reagirao oko toga, da ce parnica sigurno vrlo brzo na red, e to je zalosno.

To sve ide brzo, a neki ljudi su na sudu po 15-20 godina i nemreju nista rijesit... plus, koliki broj kriminalaca hoda slobodno i nikom nista.

licemjerje, malogradjanstvo i odvratnost da to nije normalno. fuj.
Staro 04.06.2004., 11:42   #30
vudu2
Premium
Moj komp

vudu2's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Elven
serijski ubojica pušten na slobodu za vikend pa ponovno ubio (na žalost ne karikiram),
Da, a ja sam u Sisku...
vudu2 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno