Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.02.2008., 16:02   #1
B-Link
Premium
Moj komp

B-Link's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
2.1 zvučnici

B-Link je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2008., 16:20   #2
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
z2300 je odgovor.

altece neces naci c21 jer se vise ne rade kolko znam.

mx5021 sam skoro kupio. Sva sreca cuo sam ih prije. Sub je mumljav i los. sateliti nestabilni u tri krasne. Polupo bi ih u 2 tjedna. Onako ostavilo me razocaranim u odnosu na neke druge modele njihove koji su stvarno super.

z4 je najlosiji od navedenih. Apsolutna katastrofa.

Creative nisam cuo te, al sam cuo valjda ostatak game. Cak sam i osobno posjedovao dosta njihovih zvucnika. Sviraju dobro, al ne predobro. Kazem ove nisam cuo, al cisto sumnjam da odusevljavaju. Svira i svira dobro al ne dovoljno dobro.

Dakle jasno ti je z2300. Mocan sub, da se fino ukrotiti da ne lupa bezveze. Ide mnogo nisko i mnogo precizno za takav sustav. Naravno ovisi o polozaju. Visoki cisti. Sateliti sa lakocom prate sub. Malo fali srednjih, al boze moj za siču od tisuču i kusur kuna sviraju posteno. Vokali se cuju, detaljnost na zavidnoj razini. Kontroler je super precizan i ima velki potenciometar. Nedostatak daljenskog je velka mana. Takodjer kratki kabeli onemogucuju da sub puknes negdje malo dalje. Jos jedno upozorenje. Treba ti dobra zvucna za taj sustav. Nebi vjeorvao razlike u zvuku. Vidim imas Xfi, pa ces mozda ostati razocaran, ali nemora znaciti. To je za neku drugu temu.
Fleks je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.02.2008., 19:38   #3
B-Link
Premium
Moj komp

B-Link's Avatar

Hvala na odgovoru, to je ono što sam tražio

A što fali mojoj zvučnoj, reci, baš me zanima ta tema, jer sam i ja nešto načuo?
Staro 21.02.2008., 21:46   #4
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
Autor B-Link Pregled postova
Hvala na odgovoru, to je ono što sam tražio

A što fali mojoj zvučnoj, reci, baš me zanima ta tema, jer sam i ja nešto načuo?
Malo je OT i ima dosta tema, gdje se uglavnom pisu gluposti, pa da maksimalno skratim osobni utisak, koj je pomeni najrealniji moguci...

ha gle. To je u biti gaymerska zvucna. Nazalost u HR je ponuda ocajno losa. Za te novce se vani nadju gro bolje kartice koje u reprodukciji glazbe metu pod sa ovom. Naravno ovisno o nacinu spajanja. Pazi to sam cuo na svoje usi i to bas sa ovim zvucnicima. Audigy, audigy4, auzentechica koju imam sad i Xfi. Onak nebo i zemlja. Izmedju sve tri creative kartice jedva uočljivo. Kad upiknes nesto drugo wow. A u igrama su sve iste kolko sam primjetio (nije da sam se previse igrao sa creativima osim sa audigy) .

Uglavnom bit ces zadovoljan za zvucnicima. Za tu lovu svakako lijepo sviraju.
Staro 21.02.2008., 22:40   #5
Vido
[SW]'V^idO
Moj komp

Vido's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Na XFi će da ti sviraju sasvim dobro i pitanje je bi li uopče čuo razliku između više zvučnih, ipak Flex ima izvježban sluh pa kuži svaki detalj (bez ironije...). Meni sviraju pošteno i na X-Fi.

Member of [SW]' CoD2 clan. Join us!

Moji DIY projekti i sl.: http://vidosprojects.freei.me/
Vido je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2008., 03:16   #6
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
Autor Vido Pregled postova
Na XFi će da ti sviraju sasvim dobro i pitanje je bi li uopče čuo razliku između više zvučnih, ipak Flex ima izvježban sluh pa kuži svaki detalj (bez ironije...). Meni sviraju pošteno i na X-Fi.
Jesi cuo razliku bas kod sebe doma? Jesi imao drugu ''bolju'' karticu od xfi pa da mozes reci da nema razlike. Najverojatnije nisi. tak sam i ja razmisljao dok nisam cuo. Onak kafakin boom razlika. Ono iskreno ti kazem, bez muljanja da se cuje opaka razlika na bolje.
Staro 22.02.2008., 07:23   #7
Vido
[SW]'V^idO
Moj komp

Vido's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Jesi cuo razliku bas kod sebe doma? Jesi imao drugu ''bolju'' karticu od xfi pa da mozes reci da nema razlike. Najverojatnije nisi. tak sam i ja razmisljao dok nisam cuo. Onak kafakin boom razlika. Ono iskreno ti kazem, bez muljanja da se cuje opaka razlika na bolje.
Čuo sam ih na nekoj staroj integruši, na novoj integruši (ona neka sa A, Azalia valjda...bo) i na X-Fi. Razlika je velika. Vjerujem da ima razlike i sa boljim karticama, ali pošto neki ljudi nečuju razliku između stare integruše i X-Fi (moja stara, neki frendovi...) onda valjda postoje i ljudi koji neće čuti razliku između X-Fi i još bolje

Member of [SW]' CoD2 clan. Join us!

Moji DIY projekti i sl.: http://vidosprojects.freei.me/
Vido je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2008., 09:53   #8
B-Link
Premium
Moj komp

B-Link's Avatar

Vjeruj mi prijatelju da ja nisam čuo razliku ne bih kupovao karticu za 700kn ili?
Staro 22.02.2008., 10:02   #9
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
Autor Vido Pregled postova
Čuo sam ih na nekoj staroj integruši, na novoj integruši (ona neka sa A, Azalia valjda...bo) i na X-Fi. Razlika je velika. Vjerujem da ima razlike i sa boljim karticama, ali pošto neki ljudi nečuju razliku između stare integruše i X-Fi (moja stara, neki frendovi...) onda valjda postoje i ljudi koji neće čuti razliku između X-Fi i još bolje
da to definitivno je istina.

Nekima je vazno samo da svira
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke