|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
problem s deathadderom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Razer i Func... ulje i voda. Dobro razmisli o Mantisu, ja ga koristim nikakvih problema.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
isao sam sad vidjeti burazovog novijeg copperheada i njegovi jastucici su "napumpani" za razliku od mojih... takoder struganje je prestalo trenutno... vec prije mi se dogodilo da mi mis pocne strugat na jedan dan i onda sljedeci dan sve u redu... mozda neke nove jastucice da kupim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
To se i meni dogodilo... Činjenica je da su originalni padovi preplitki... Kupio sam nove padsurfere u linksu... One u trakama po 30 kn, nalijepio preko, funkcionira bolje neg sa originalima. A i manji je liftoff distance. Koliko sam ja skužio, dogodilo se slijedeće: Ima samo 3 jako mala pada, a ne pritišćeš ih sva 3 jednoliko, tj jedan se guli više od ostalih. Nakon nekog vremena više nije zguljeni dio u sredini pada, ili oko rubova, već je cijela površina pada zguljena. Na rubovima se stvara pravi kut, i kako je miš nagnut, a i jaaako plitak, baš ti ćošak dere po padu. A struganje ti prestane kad se taj ćošak istroši. Onda se opet više težine prenosi na pad preko puta, pa se opet taj stanji, pa onda opet ovaj dobiva "špic", pa se postupak ponavlja. Nakon 3 takve seanse (dodavao sam ispod ovih padova sloj izolirke da ih podignem i poravnam) sam pukao, i otišao kupiti padove dodatne. Nalijepio preko starih, 3x veća površina, nema struganja već 3 mjeseca ![]() Očaj su ti padovi od deathaddera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Jesu. Doduše ovi koje sam ja kupio nisu bili od icemata, već od raptor gaminga, ali sve ti je to isto. http://www.shop-016.de/raptor-p16h3s...ERS_TEFLO.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
a kako si nalijepio? po rubovima? jesi maknuo stare slidere? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ok probat cu maknut onda stare... valjda ce ic |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Nisam, i ne preporučam micanje starih padova. Kao prvo, veća udaljenost od pada = manji liftoff distance = bolje, i sve šljaka uredno, a i bolje. Provjereno. A i nema laser neg IR, ak ćemo već, ne znam kako se laseraši ponašaju pri mjenjanju visine. Kao drugo, ako makneš stare padove, ispod njih je rupa. Ako na rupu (ili u nju) staviš padove, opet će ti se javiti isti problem ko sa originalnima, a to je da se neće trošiti padovi iznutra prema van, nego izvana prema unutra, jer je površina konkavna, a ne konveksna. I onda opet ide seansa grebanja nakon nekog vremena. Treće, i na samim uputstvima ti piše da lijepiš preko starih padova, i to nije bez razloga. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
jep jep, upravu si izletio mi je "laser" ![]() Ma rekao sam da ne skida jer je meni tak bilo bolje na mx500, ali kuzim tvoju logiku. ovo za liftof sam spomenuo jer kad su mu ispravili firmware (ili ti drasticno smanjili liftoff), par ljudi( s nekim dodatnim padovima) mi je reklo da im je zashtekao.
![]() |
#13 |
Premium
|
dakle odrezem u obliku starih padova i nalijepim preko njih...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Pa piše ti... A i nacrtano je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
zvao sam links... nista od toga sada a niti u buduce izgleda... jel itko vidio mozda tako nesto u nekom ducanu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|