|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Spire FalconRock II
Ima li netko ovaj cooler i Bartona 2500+ zanimama me da li je dobar izbor i kako se krecu temperature sa njim. Zadnje izmijenjeno od: celduce. 22.11.2006. u 22:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lika u mom srcu
|
e, ovako, ja sam baš ovih dana u tom filmu... probao sam baš Falcona na svom bartonu 2500 i Epox rda+, i radi odlično. ali stvarno ga nisam dugo držao u kompu, jedno pola sata, u međuvremenu vrtio prime95, malo ga držao da ništa ne radi... temperatura mi nije prešla 45 stupnjeva. i ja odem i kupim whisperrock4, koji ipak malo slabije hladi 2-3-4 stupnja, ali je zato nečujan. ali kad stavim još jedan vent da upuhuje zrak, bit će sve ok. Što se mene tiče Falcon - jako dobar. Tih i dobro hladi. Vrijedi 70kn, bez daljnjega. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
u rangu do 200Kn jedan od boljih coolera po meni (uz wisper4) jer je tih,lagan,jeftin i dobro hladi...neznam kako radi sa 2500+,ali na palamino 1900+ drži temperaturu oko 45°C FULL LOAD (palamino se dosta grije) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Nisam baš nikada imal povjerenja u Whisper rockove, Glaciale ... itd. Vjerujem da su dobri za stock brzine, ali za OC - nemam povjerenja ![]() 75 kn mi se čini puno pre malo za dobro hlađenje - to je malko bolja runda u birtiji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Evo nabavio sam ga,temp na Default Bartonu 2500+(333FSB) su mi 45-46 kada npr sam na netu,pri tome slusam music i nest downloadam a kada malo zaigram 50-51.Neznam da li mi se cini ili zbog ne bas sjajnog coolera da se barton dost grije,da li je on po svojoj prirodi grijalica kao npr stari thunderbird ili palomino... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
rađe skupi još sto kuniča i uzmi TR skl 900...sigurno imaš neki 80mm vent koji može poslužiti dok ne skupiš pare za neki dobar 92mm (po meni papst ili ys-tech) @celduce koju pastu koristiš (nadam se da si skinuo žvaku sa falcona) ??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Jel boljui taj 10 od tvfog 9?kako ti hladi 9? ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Na pasti pise Arctic Silver Thermal Compound,obicne je bijele boje itd.Dok ju nisam imao imao sam strasne temperature do 65,pa sam mislio da cooler ne sjeda dobro i da ima praznina izmedju cpu i heatsinka sto je djelomicno i istina pa je pasta pomogla ali jos uvijek smatram da je temp nest visa nego sto bi trebala biti ipak nebi smjelo biti 50 load jer imam i provjetravanje sa strane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
a čuj 50°C na load sa coolerom od 70Kn je po meni SUPER jer ja i sa svojim SP97 imam temperature oko 47°C na full load-u(6 sati prime95) sa najjednostavnijim overclock-om (FSB sa 166 na 200 bez dizanja voltaže) po meni sve do 55° je super sa zračnim sistemom hlađenja |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
BTW da me sad ne napadnete, žvaku nisam skinio jer sam kad sam skido starog glaciala odlomio kvačicu na socketu, pa ga se bojim skidat. drži se samo na dvije, pa nebi htio da ostanem i bez te dvije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
hmhm...zzz svima...
|
a šta kažete na Volcano 12 kako on hladi bartoan 2500+,
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#18 |
hmhm...zzz svima...
|
pa nisan pita je li bučno nego kako hladi ![]()
![]() |
#19 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
moja duga devetka hladi od!na idle mi je izmedu 34°C i 38°C ovisi o temperaturi sobe!a nakon 5 sati igranja ut2k4 dode do 65°C!dao sam 50kn za njega,a ako se ne varam TT 10 je cijeli bakreni dok je moja devetka aluminijska sa bakrenim uloskom |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Lika u mom srcu
|
bit će da ti u sobi sjediš u jakni i rukavicama.... ![]() meni na idle barton 2500 radi na 42, ali ne prelazi 50 pod max opterećenjem (prime95), s tim da su to temperture direktno iz jezgre(diode),,,, ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Lika u mom srcu
|
volcano9 hladi - onako, nije loše. ali je po mom ukusu neugodno ne slušljiv.... ![]() stavio sam whisperrock4, i hladi za stupanj-dva bolje od volcana, a košta novi 71kn, plus, NE ČUJE SE... zato, spire i whisperrockIV : cheers2 a isto tako i Falcon rock2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
Čuj, to je onaj "moj" Volcano 9 i potvrđujem Gabreove nalaze. Čuje se, čuje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
hmhm...zzz svima...
|
a, dobro samo mi još recit ono kod 12-tke je li potenciometar ide na 5.25 na kućištu????
![]() |
#29 |
hmhm...zzz svima...
|
hvala mental ![]()
![]() |
#30 |
hmhm...zzz svima...
|
ajde reci mi kakav je za hladiti bartona 2500+ , kolika mu je cijena i je li ga ima kupiti u hr (točnije u splitu):confused: by the way je li ga teško ugraditi vidija san na internetu da nešto triba od ispod procesora stavljati????
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|