|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() ovako zanima me imam amd athlon 3000+64 ,maticnu nforce 6100-m7,gigu rama i kupio sam 8800gt 512 mb i 550w chieftec napajanje sry ak sam krivo napiso.uglavnom događa mi se sljedece upalim cod2 i neki put nakon 1 min čekanja uđe i sve ok a neki put isto čekam i uđe i nakonm min dve restarta mi se komp sam padne sistem. pito sam jednog decka i kaze da mi proc i grafa povuceju jaku struju i ostane bez struje komp i zbog toga al kak kad iam 550w napajanje a nije neki jaki komp pa me zanima ak moze kakva pomoc pls hitno je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Nije istina. Pogledaj koji komp ja imam i 450W Chieftec je previše i za tu konfu. Nije definitivno greška u "preslabom" napajanju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Jel si samo jednostavno zamijenio grafičku?(staru van novu unutra?) Ili deinstalirao drivere i ponovno instalirao? To može bit problem ak samo zamijeniš grafičku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Ista stvar bila kod frenda. Budala isla kupovat novo napajanje, kupio i zove me da je kupio novo napajanje i da se opet događa ista stvar. Reko nosi to na servis, i krepala matična. Neznam kako ovo pomaže. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
pa normalno da sam deinstaliro drivere kad sam imo ati i kupio Nvidiu sa driver cleanerom tak da neznam fakat kaj bi moglo bit recimo malo prije sam igro bez beda sve a sad da uđem možda bi mi se restarto opet a jel moguće da čiftek fara kad napiše 550w? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|