|
![]() |
#1 |
Gamer
Datum registracije: Dec 2007
|
Oblivion error
Dođu mi zadnja slova prije glavnog menija i zablokira se,nemogu nikud.A jako želim igrat oblivion,može help? ![]() Konfa, Grafička : XFX nVidia GF 8800 GT XXX Clocked Alpha Dog Edition Matična : Gigabyte GA-P35-DS3 (Gamers choice) Procesor : Intel Core 2 Duo E4500 2.20GHz 800Mhz Memorija : Kingmax DDR2 2 GB Napajanje : Fortron 450W Mora radit Driveri svi novi,windowse sam probo reinstalirat i još neradi,nije zbog firewalla probo ga isključit i opet isto. ![]()
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Jesi instalirao patch i one addone možda? ako jesi odi su u onaj launcer i tamo prrovjeri jesu li ti označeni SVI .esm fajlovi pod Data Files... I daj napiši koje windowse imač jer ja igram Oblivion bez problema...
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Gamer
|
Citiraj:
Aha,označen je samo "oblivion.esm (master file)",drugih tamo uopče nema.
![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 06.02.2008. u 12:14. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
|
Pa patch za igru bogte znaš izašlo ih je već parr u međuvremenu... ![]() Ako ti je samo Oblivion.em onda nemaš nikakve dodatke (ekspanziju i dodatne questove) i da radi i na XPu i na Visti jednako, naravno ne ulaze u obzir razni ripovi, hackovi, crackovi i ino kao mogući izvor problema...
#5 |
Gamer
|
I ako je važno u instalaciji nije htio instalirat oblivion-meshes.bsa
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imaš već jednu poveću temu o toj igri pa prelistaj, ako ti se da, možda je netko već imao takav problem... ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=35992
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#8 |
Gamer
|
#9 |
Beskorisna bitanga...
|
Glke ako ti ne instalira neki fajl onda to očigledno nije dobro, osim ako ti ne fali mjesta na disku pa da ti ne stane faj na njega nema teorije da to bude išta doli oštećen medij/image - EOD što si ti skinuo ili ne ne igra tu nikaakvu ulogu... ![]() Ako se intalirao uredno (dakle bez poruka o tome da nemože nešto iskopirati na njegovo mjesto) i bloka se onda je to druga priča ali sigurno nema veze sa samim oblivionom kao takvim ja sam na XPu igrai verziju 1.0 čim je izašla i nije bilo problema, skini patch za igru npr odavde - http://www.elderscrolls.com/download...es_patches.htm - i instaliraj ga i onda ako ti i dalje ne radi onda imaš problem sa driverima ili sistemom samim... ******************
-- Have a nice day... Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 06.02.2008. u 12:58. |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|