|
![]() |
#1 |
Soul Brother
Datum registracije: Apr 2004
|
Mishevi - mouses
Kada macaka nema misevi kolo vode. Tako danas na trzistu imamo jako losu ponudu wireles modela od kojih jedino sto valja kosta 600 odnosno 800 kuna. Naravno radi se o lodzitehima mx 700 i 900. Zanima me sto ugledni forumasi misle o takvim cijenam i dali u navedenom slucaju vrijedi poslovica koliko para toliko muzike. Takodjer molim ukoliko netko zna za neki drugi wireless model u rangu sa gore navedenima da mi skrene pozornost........ Podrzumijeva se da je dostupno na nashem trzistu
![]() |
#2 |
Dezurno Smetalo
Datum registracije: Apr 2003
|
Mozda ce ti ovo zvucati cudno, ali bezicni mis ti netreba. Moj Logitech MX500 fino radi, zica mi ne smeta, samo ju negdje pikvaci za stol ili slicno da imas dovoljno mjesta za micanje po podlozi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
točno što garf kaže: uzmeš mx510 (najprecizniji optički mišonja na našem tržištu) za nekih 350KN + mouse bunge za 100KN i još uvijek si ispod cijene mx700 i nemaš jebada sa baterijom(makar je to logitech odlično riješio) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dezurno Smetalo
|
MA cak mu netreba ni Bungee, lijepo si uzme Func sa onim malim drzacem za misa koji radi dobro. Bas cu ovih dana poslikati sve sto trebam pa ce biti jedna slika kak mi se drzi kabal od misa ![]()
![]() |
#6 |
Premium
|
tor kaj neznaš da je sad mx 510 "IN" (ono u modi) : nono : šalu nastranu... neznam koliko je 510 bolji od 500 iako "na papiru" ima bolju optiku i drajvere (i dizajn),al skužio sam da mx500 na nekim mjestima još uvijek prodaju po 400 i više krznatih ,a mx510 ima po 325kn u info-krami |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Dezurno Smetalo
|
Pa gle moj MX500 radi sa default driverima, uopce se ne zamaram oko toga, nemozes ti napraviti neznam koliko precizan mis ako to nicemu skoro ne sluzi. Bio je prije jedan post na CS forumu oko toga, trebalo bi micati misa 30 m/s da bi se uopce mogla sjebati rezolucija i optika sa MX500.
![]() |
#9 |
Premium
|
kaj nije mx510 nastao kao nasljednik mx500 sa novom optikom koja ako se pokaže dobrom bude išla u sve sljedeće mx modele (sad bubam bezveze,ali npr. mx 710) ??? ili sam ja krivo skužio?? ma i mx 310 pere veliku većinu miša.. ak na mišonji piše logitech i još k tome mx po mom mišljenju nemreš fulat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Soul Brother
|
jebiga, evo naso sam na diskont24 lodjitek mx900 za 623, digo kredit i uzo ga. sad mogu surfat iz wc-a, zelena ledica za charging blinka od 2 popodne i evo do 10 navecer .... jos se nije napunio
![]() |
#12 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
veliš i iz wc-a moš surfat? ![]() si probo iz kuhinje?? ja sam probo starom na leđima al zapinje o krzno! ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Soul Brother
|
u kuhinji mi je tipkovnica, monitor je u drugom kvartu a printer u sloveniji, jos s kucistem neznam gdjecu al planiram ga poslat intereuropom negdje na sjever. sad dizem drugi kredit da umrezim sve to...os mi bit jamac
![]() |
#14 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
pa čuj rado bi ti pomogo al dok ne otplatim parcelu na tamnoj strani mjeseca koju sam kupil da mogu otfurat gore kučište da se proc ne grije previše....javim ti se 2666.godine ![]()
![]() |
#15 |
Soul Brother
|
jebeno ce ti bit umreziti to, znam ja po frendu kaj je kuciste drzao na plutonu , misha na neptunu al dobro, tipkovnica i monitor su mu bili na lastovu pa je mogo nekak shljakat
![]() |
#16 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja sam imao super sreću s Lođitekovim štakorima. Uzeo Dexxa miš, optički i bežični, sve bilo super, miš odličan, ali je riknuo odašiljač na miši. Novi nisam vidio jer je firma nestala s lica zemlje. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|