|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Konfa (prilično puno zahtjeva i pitanja)
Evo, nov sam ovdje, pratim več dugo vaš portal al eto...došla je potreba za novim kompom pa sam se rego. Trebam komp za 4k max. 4,2-4,5k (ali stvarno max) Služio bi za igre (COD4, Crysis na high/medium) , bez periferije. Po mogućnosti Intel kombiniran s nVidiom, jer u puno igara ima reklama od nvidie, makar nevjerujem u to, nekako mi se čini nVidia nekako "Jača". HDD 160 gb, može i više ako ostane para. Kućište ne preskupo ali da i ljepo izgleda. napajanje može Fortron 350/400W. Ve-mil, Hgspot poželjni, može eventualno i ADM. Samo da bude max iz dvije trgovine. U početku neću OC-at al kad bude slab onda ide, Komp bi išo za oko mjesec dana. Monitor uzimam malo kasnije, bude neki 19'-20' pa mora grafička da vrti to. I još: dal se isplati sad kupovat ili će cijene grafa pasti kad dođu 3870x2 i 9800x2? |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Woow kak puno zahtjeva. Inače. One reklame nisu baš istinite. Neki 4500 C2D hd3850/3870 ili ako bude ostalo para 8800GT |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() Kaj ne bi bilo bolje da onda ideš slagati sve? HD 3870 X2 je kod nas (navodno i prema cjenicima) dobavljiva za kojih 3.500 kn, a 9800GX2 stiže tek u četvrtom mjesecu. Kak god bilo, obje kartice spadaju u zaseban tržišni segment i nema govora o tome da se zbog njih ruše cijene high-mainstream proizvoda. Za to se budu pobrinuli novi ATi/nVidia modeli namijenjeni tom i većini ljudi najzanimljivijem dijelu. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|