|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
[Test] Gigabyte Triton
Eto ruljo-odlučio se ja na kraju za Gigabyte Triton kućište.Pa da vidimo kaj imamo tu,ne ![]() ![]() Dimenzije: 200mm x 440mm x 480mm (WxHxD) Težina: 7.5kg U odnosu na dosadašnji LCX-lagan ko perce ![]() Popratni materijal koji dolazi uz kućište: 1)knjižica sa uputstvima za montažu na više jezika 2)Šarafi i distanceri 3)krpica od jelenje kože za glancanje 4)vodilice za diskove (na kojima ima malo gume...korisno :001_cool: ) ![]() Pa da vidimo malo kako to izgleda (kolko možemo pošto definitivno moram digitalac kupit)... ![]() ![]() Ovaj brušeni aluminij sprijeda izgleda jako dobro uživo.I da...pravi magnet za otiske mojih pandži... ![]() ![]() U odnosu na LCX nije ni tolko manji... Prednja maska i filter pobliže: ![]() ![]() S donje strane nožice su polugumene i vrlo čvrste...što daje naslutiti za kakvu je klijentelu ovo kućište namjenjeno... ![]() Da bacimo malo bolji pogled što je što: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kao što se gore vidi,izgleda da je tata ovom kućištu bio Colermaster Centurion 534 jer su iznutra potpuno identični...a i kvaliteta izrade je ista.Rubovi su relativno dobro obrađeni ali tu-i tamo ima par oštrih noževa.Sa druge strane prednje maske nalazi se metalni filter čestica koji,vjerujem neće biti efikasan kao spužva u LCX-u ali bi trebao obavljat posao solidno.Vrijeme će pokazat njegovu efikasnost.Što se stražnje pak strane tiče više manje standradno osim što ima rupice predviđene za vodeno hlađenje,a ventilator nije montiran direktno na kućište već gumice...jaaaaako dobro :clap: Pa da se bacim ja na šrafanje,a... Najprije sam malo prepravio protok zraka sa listom papira: ![]() ![]() Na red je došao kavez za disk (koji je hvala bogu odvojiv): ![]() Finalni izgled iznutra: ![]() Nevjerojatno kako se kablovi daju sakriti...većinu sam odma skrenuo kod napajanja iza bočne stranice a ostatak je završio iza kaveza za floppy... Finalni izgled izvana: ![]() Čist solidno ak se mene pita...E sad-temperature su ugrubo iste kao i kod chifa...dakle: Idle HDD:37 P35:34-36 CPU:30-32 VGA:50-55 Oba ventilatora su se pokazala ekstremno tihima na 5V...jedino što čujem jest disk što je rezultat užeg kaveza za disk nego kod LCX-a...no i tome ću doć na kraj s vremenom. UPDATE:Malo modanja: ![]() ![]() ![]() HDD: 28-31 P35:30 CPU@3.2GHZ :30 VGA:50 Gigabyte ventovi su odlepršali u vidu magle,lageri su dosta roštali.Zamjenili su ih YL 120-tke dodatno podmazane finim uljem za šivaće mašine :001_cool: A kaj je najbolje-između diska i prednje maske je skoro 5cm debeli stiropor...kaj to znači?Komp je doslovce nečujan ![]()
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p || Intel Core i7-4700MQ / 16GB DDR3 / 240GB Sandisk SSD Plus / nVidia Geforce GT 730 / FreeBSD 14.3 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|