|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Napajanje za 6800 Ultra
Evo planiram kupiti Geforce 6800 Ultra i sad vidim da treba minimalno 480W. Pogledao sam malo i našao napajanje za 200 Kn Ne kužim zašto svi govore da treba kupiti napajanje od 800 Kn kad se može naći od 200 Kn ? Znam da je malo lošije , ali meni netreba napajanje od 800 Kn ? Tko je ovdje lud ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
To napajanje za 200kn od 480W je lošije od kvalitetnog napajanja od 300W ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: Napajanje za 6800 Ultra
Citiraj:
Pročitaj malo postove i Ozrenov članak... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Re: Napajanje za 6800 Ultra
Citiraj:
ustalom ko zna ka će to doć kod nas, a definitivno ne vrijedi te pare!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
to napajanje je najvjerovatnije SASTAVLJENO u Vijetnamu,od strane nekog seoskog dječaćića,koji zna o elektronici kolko ja o nuklearnoj fizici
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
pricu oko jeftinih napajanja mozes otprilike usporediti sa jeftinim zvucnicima i tzv "muzickom snagom" - koju proizvodjac na kutiju stavi ogromnim slovima i kaze 5000W, a zvucnici jadni mali i imaju mozda 20W sinusne snage. Tako je i sa napajanjima. Srot proizvodjaci su tu vidjeli mogucnost za nista dobiti nesto, tj nalijepiti naljepnicu od 800W na napajanje od 120W i ljudi koji nisu upuceni grlom u jagode kupuju napajanja od 500W za 200 kuna. I tu nije prici kraj, naime ta napajanja od "500W" su napravljena od najjeftinijih i najlosijih elemenata koje postoje - samo cekaju da krepaju, nemaju prenaponske zastite - kad krepaju skure i sve ostalo u kompu, nemaju PFC (danasnja nova fora tih istih proizvodjaca je "passive PFC" - mos si mislit, od PFC-a nista) itd itd itd. Poanta: ne vjeruj bas svemu sto pise na reklamama! BTW mi smo u firmu svojevremeno dobivali ponude direktno od JNC-a gdje su nam nudili napajanja od navodnih 200W sa 300W naljepnicom! Javno i otvoreno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Kupuješ grafičku od 5000+ kn i onda štediš na napajanju. Ti se šališ? Pa na napajanju se nikad ne štedi
![]() |
#10 |
Premium
|
zato će morat kupit još neku mrcinu od proca i dosta rama I napajanje od 800-1000 kn ...nema smisla uzimat takvu grafu,a ostatak da je prosjek...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|