|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() Procitao sam sve sto je trebalo da konvertiram k750i u w800, skinuo sam flash i main firware, pa sam skinuo ovo sto se flasha w800_r1bc002_fs_emea2 cid49, skinuo sam taj program XS++, insalirao sam sve hardwere koji su trebali, prebacio sam na memory stick od moba onu mapu custom, izvadio karticu , ali sad kad pokrenem taj program XS++ i kliknem start, ugasim mob, stisnem C i prikljucim kalbel, i tada se cuje na compu da se mobitel conectao, al taj ga program XS++ nevidi i kaze failed. Molim vas pomozite mi sta sam pogrijesio? Jel treba jos sta prebacit na memory stick od moba ili sta vec, jer comp mi viidi mob al XS++ ga neprepozna, jednostavno poslije 30 sekundi kaze failed pa sta tu moze bit ????? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
MOLIM VAS POMOZITE MI PLEASE ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: SmokeyZ. 27.01.2008. u 09:24. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Jesili skinija USB flash drivere s prve stranice jer bez njih ti neće prepoznat mobitel i nemoj otvarati novu temu kad gore već imaš otvorenu temu.Budi strpljiv i radi korak po korak te pročitaj pažljivo upute i nebi trebalo bit problema.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
krivo instalirani usb driveri,u onoj opsirnoj temi sam napiso kak se treba instalirat,potrazi malo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|