|
![]() |
#1 |
Guest
|
Panasonic Toughbook R6
Od manjih laptopa, ovo mi se cini kao zvijer! Ima li netko nekakva iskustva. Ili barem opcenito o Panasonic laptopima? |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma kako ne kužiš, sad se nosi MacBook Air... ![]() Ozbiljno, Toughbookovi su strava, pogotovo onaj high-end model pasivno hlađen bez ijedne rupe kroz koju može ući tekućina ili prašina/pjesak (vojska ga koristi ga u Iraku - na terenu).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
da, ovo mi izgleda bezveze... skoro 4.5cm debljine, 10" ekran u rezi 1024x768... nema TAKOĐER mrežnu, nema TAKOĐER optički uređaj.. "drip proof" - ili u slobodno prijevodu - otporan na kapanje-kapljice vode... meni izgleda ko oni prijenosni DVD playeri... ![]() ![]() a ovo je malo jača namještaljka, pogotovo kraj videa... http://www.youtube.com/watch?v=g8wvD...eature=related i još je i skuplji od Air-a... ![]() Air ga tuče uzduž i poprijeko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#5 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
brijem da ide prije uz prius... tako da ga mos pristekati na akumulator ![]() inace ovaj panasonic je zival ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|