|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
playback blu-raya u windowsimaxp
dakle skinuo sam 6 fileova XXX.Blu-Ray.REMUX.VC-1.1080p.LPCM.Dolby.TrueHD.DD51.F_Silu.disk1.ts XXX.Blu-Ray.REMUX.VC-1.1080p.LPCM.Dolby.TrueHD.DD51.F_Silu.disk2.ts i tako do disk6 pokusam pokrenuti u powerdvd ultra 8 i dobijem samo zvuk vlc media player - nula bodova skinem FinalCodec 2008 (ugl hrpetina codeca) i dalje ne mogu gledati u powerdvdu ili vlc media playeru ali zato sad imam sliku i zvuk u windows media playeru e sad, nisam zadovoljan kvalietom slike slika je zrnasta bez obzira odaberem li HD-REMUX Haali Mode ili MPG2/H264 Advanced sto se tice codec kombinacije bolju mi kvalitetu ima xvid film od 700mb nego ova azdaja od 22gb.. ![]() jel to problem sa mojim codecima ili se to bas mora gledati na HD LCD/Plasma ekranu sa 2m dijagonalom? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
lol bit ce da je film tako sniman sad sam skinuo 1080p trailer i slika je najnormalnija, nije uopce zrnasta edit sumljam da je film tako sniman posto imam i xvid verziju i ona nije tako zrnasta ![]() Zadnje izmijenjeno od: Fug33. 23.01.2008. u 00:17. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|