|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() aj ako netko može da pomogne... zanima me jedna stvar.. kako neki materijal, koji je u *.mkv ili sličnom formatu snimiti na DVD ali da bude onda kao standardni dvd film. da li se tim postupkom gubi na kvaliteti? te ako je dotični materijal u 5.1 audio formatu, da li se on prebaci u stereo, ili se isto može snimiti kao standardni dvd surround film? kako sam ovo loše napisao, ni sam sebe ne kužim ![]() tnx naravno preporuka softvera koji bi to automatski odradio je poželjna. ![]() edit: jao, pa kud i ovo još metnem u Operativnis ustavi, istovremeno sam čitao dva podforuma, i u krivom na kraju upišem novu temu. Neka mod prebaci pod audio/video... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
ConvertXtoDVD3 navodno obavlja posao...
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
mislim da se može prekodirat. al onda bi trebao dual layer dvd-e ak želiš zadržat kvalitetu. i naravno ako bi to gledao na običnoj telki onda to nema smisla
![]() |
#4 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Probaj sa Ashampoo.Movie.Shrink.and.Burn.3.v3.01-TE Ja sam ga koristio da prebacim .mkv na DVD, Sve radi automatski, cak mozes potrpat vise filmova na jedan DVD, ima opciju da ti napravi Meni na DVD. Jednostavan za koristenje, iskreno preporucam, ako zelis javi se na PM pa ti ga posaljem..... Naravno izgubi se HD kvaliteta. Nisam jos nasao program koji automatski prebacuje .mkv u neki "obican" format koji se moze gledat na dvd playeru da mi ostane HD kvaliteta.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
koristim ConvertXtoDVD3 da bih 720p konvertirao u dvd. ali imam mali problem. kad god ga konvertiram on mi ne zadrzi omjer slike vec mi uvijek prebaci u 4:3 format? kako ste vi namjestili postavke kod "format tv ekrana" i "obrada slike" dali je mozda bolje konvertirat u kvalitetniji xvid format od dvd-a? na laptopu imam samo TV out i plazma je LG 42PX3RVA-ZC koja je HD ready. hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Stavi letterbox za "video resize metod" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
all you need is freeware
|
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
WinAVI Video konverter odlicno radi konvertovanje svega u dvd, mozes staviti meni i titlove, birati kvalitetu kodiranog materijala isl.
![]() |
#10 | ||
Premium
|
Citiraj:
ne treba mi dvd meni, vec da radi u bilo kojem formatu na dvd-u sa titlovima, pa zato sada radim u AVI formatu pomocu WinAVI. jos nisam probao na dvd playeru, ali na kompu izgleda super. cak mozes stavit rezoluciju 1280x720, samo neznam dali to radim na slabijim dvdplayerima sve cu to jos isprobat kad odem jedan vikend doma Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|