|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Prednosti i Mane SP3
Windowsi mi se uredno updataju, ali me zanima za iduće instalacije da li integrirati SP3 sa nLiteom da mi ne skidaju svaki puta brdo zakrpa. Vjerujem da ima puno dobroga u SP3, ali znam iz iskustva da Microsoft hoće u takvoj hrpi zakrpa podvaliti pokvareno jaje. ![]()
![]() |
#2 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Da imaš prav. Ipak je to Muskosoft u pitanju. Ja bi (a najvjerojatnije i budem u ovih par dana) malo prošaral po netu da vidim kaj hrpa ljudi koju su isprobali vele o SP3 (ili Vi dragi PC Ekspertaši ![]() Inače, sliptream SP3 ide sigurno kod mene ak se sve pokaže korisnim za ubuduće. Ipak treba Windoze osvježiti svakih nekoliko mjeseci, pa skidanje svih update-ova...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Sep 2006
|
A jel službeno izašao SP3 nigdje ne vidim ništa na netu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Izašla je Beta. Uglavnom imao sljedeći problem. Ugrađena Beta sa nLiteom u Windows XP Pro SP2 i na HPovom laptopu nisam mogao instalirati drivere za zvuk. Stavio Win SP2 i drajver prošao od prve nakon čega sam ih updejtao i skinuo sve zakrpe koje su u SP3 iako sam mogao pokrenuti samo SP3 betu.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Moje iskustvom s betom nije najbolje. Srecom instalaciju i testiranje beta, rc i sličnih odrađujem u vmware-u. Nakon instalacije SP3-a i restarta s računalom xp su počeli javljati problem s famoznim wga-om (instalacija je legalna). Niti jedan update ili program koji zahtjeva validaciju na microsoft stranicama nisam mogao skinuti. Rjesenje sam nasao na njihovim stranicama ali sam morao skinuti s drugog racunala i pokrenuti na ovom testnom. Nadalje WindowsDefender se prilikom starta windowsa "srusi" reinstalacija nije pomogla ![]() ![]() Nakon toga sam odustao i jednostavno obrisao virtualca i dok ne iziđe final verzija ne diram sp3 :P Ovo je par negativa, a mozda nsplet nesretnih okolnosti sto mi se dogodilo jerbo kod kolege sve sljaka ali obzirom da je beta bila u pitanju nema smisla pljuvati po njoj ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|