|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Pitanje: Senn hd 555 ili 5.1sustav(ne sluse)
Evo sve je u naslovu, Naime radi se o sljedecem, Skupio sam za z5500 i potrosio pare prije nego san ih kupia, tako da mi je sada ostalo 1200kn ![]() Jeli mi bolje kupit sada senn hd 555 + audigy se ili neki 5.1 za oko 1k, sada iman jedan teac 5.1 100w rms s kojima san bia zadovoljan ali su poceli krkcak kad pojacan... Najvise mi je za slusat muziku i i igran igre tu i tamo, pes 2008 i moha-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Čitam po treći puta jel' mi se prijašnja dva učinilo čudno pitanje...evo pročitah još jednom pa se još više čudim. Ako ti ne znaš dali ti trebaju slušalice ili 5.1 zvučnici kako dovraga i bestraga to ja/mi mogu/možemo znati?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
npr: imas doma sluse i 5.1 sustav onda ces znat jeli ti ugodnije i udobnije slusat muziku glasno na slusama ili na 5.1 sistemu(tipa logitech g51)... Npr kad bi moga uzet odma z5500 znan da bi mi sluse samo skupljale prasinu ili bi ih upotr***ia nekoliko puta misecno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
sennheiser 555! ja ih kupio i predobre su i po svim ocijenama spadaju u najvišu klasu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
vec vidim na sto ce liciti ova tema. Totalno neshvatljivo postavljeno pitanje. Sto oces? Da ti ja kazem dal da kupis slusalice ili zvucnike i od cega ce te vise boliti usi? WTF? a ovo sa parama necu ni komentirati... M&D i lock ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Z5500 je ako mene pitas bolji izbor.... Jest da su te sennheiserice vrlo dobre po kvaliteti zvuka....ali ih ja nebih mogao držati na glavi i gubiti zivce jer mi žuljaju nakon duzeg vremena na glavi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Mislia san uzet hd 555 ali ih trenutno nema nigdi za kupit. ReNNo poslusat cu te i ipak cu cekat z5500, mislin da ce se isplatit i da je veca gust kada udari sub od 188 W @Fleks - Kad pare lako dodju lako i odu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Licno imam Z5500 i sve sto mogu reci je pozitivno. Vrjede svake kune .... Posebno za pohvaliti je jak subwoofer sa vrlo cistim i dubokim tonom...... pogotovo ako slusas hip hop ili elektronsku muziku.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|