|
![]() |
#1 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
(riješeno) Gasi se na neke aplikacije
hocu pokreniti cpuz i resetira se, hocu pokrenuti nesto za 3dmark, ista stvar i nevidim u čem je problem , javlja se sa jos par aplikacija.. x2 4000 ma69s3h, 2gb kingmax ddr2, 7200gs pce Edit: resetira se i nakon pokusaja pokretanja bilo koje igrice *********** Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 10.01.2008. u 01:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
®
|
itko? ![]() da jos napajanje je enermax 300 i gasi se na sve,ali bas sve igre... stavio nove drivere za grafu,opet isto... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
a da nije do napajanja?
![]() |
#4 |
®
|
probao sam danas fortrona 350pnf i ista stvar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Nesto ti je tu gadno u***ano.. za memu vrti memtest (imas sticky za aplikacije za testiranje u hardver prob forumu) za cpu vrti orthos .. ili superpi.. a mozda ti je maticna u banani .. u svakom slucaju nesto ti gadno ne valja.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
®
|
izvrtio orthos (fala domy_os) nekih 1h10min...sve proslo... probati cu memtest... thx u svakom slucaju... da bar znam što je uzrok pa da mogu ovima u vemulj otpeljat da zamjene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
®
|
ev frend ce danas dopeljati grafu i rame,staviti cu friske winse,pa bumo vidjeli... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
®
|
stavio friške winse,druge rame,drugu grafu,probao sa fortronom 350... nek ide sve k vragu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
®
|
danas sam malo trazio po forumu i naletim na gabreov thread sa istim problemom... mislio je da mu je problem do hhda ili do maticne.instalirao je nod i ocistio i proradilo mu je. ja sam također instalirao nod i ocisti sve i sad mi se dogadja da kada ocu uci u takvu neku aplikaciju koja se gasila pocne kao ucitavati i sam stane kao da se prekine pokretanje .kao da nisam ni pokusao uc :S |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
®
|
decki ljubim was sve. gay je okej ![]() neznam što bi bez pceksperta hahaa...posebno fala gabreu... ![]() problem je bio u tome da mi je neki virus zeznuo vecinu exe fileova i sad kad sam sve očistio radi ko urica ![]() fala jos jednom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|