|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Koji codeci i programi za video?
Pozdrav. Friski windowsi su gore, i sad zanima me sto od codeca je najbolje staviti, za dvd-e, divxe i HD .mkv-e? NE zelim neki masovni codec pack, nego sto manje toga. jel ffdshow dovoljan za sve? I program za gledanje videa, jel se pojavilo nesto bolje od MPC-a? on mi je uvijek zbog jednostavnosti i preglednosti bio no1. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
vlc i netrebash ni codece |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
vlc mi se ne svidja. koristio sam ga jedno brijeme, morao sam jer mi je jedini uspijevao u .ogm double audio videima uspjesno mjenjati audio trake, ali mi se jednostavno ne svidja ovako za gledanje dvd-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Imaš više mogućnosti... Moje preporuke... 1. Stavi samo CCCP, odaberi da ti od playera instalira MPC. Dost' dobro konfigurira postavke po defaultu... 2. Instaliraj ffdshow + MPC. Razlika u odnosu na CCCP? Falit će ti neki filteri, i morat ćeš sam podešavat neke postavke unutar ffdshowa jer neće tak' "glatko" radit kao CCCP po defaultu... 3. Skini KMPlayer. Ima uključene filtre za većinu videa, no djeluje malo spor. Ja osobno radim #1... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
hm. hmhm. da probam cccp? ima netko iskustva jos s time, da cujem vise misljenja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja koristim CCCP + MPC i nikakvih problema nisam imao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Ma sta se muciti kombinirati ovo i ono bla, bla, bla Stavi GOM Player i miran si, trenutno najbolji i free http://www.gomplayer.com/main.html
![]() |
#8 |
Registered User
|
gom sam isto koristio, bugovit, desavalo se i meni i jos ljudi da povremeno iz nekog razloga nece video vrtiti nego samo zvuk pusta. idem isprobati cccp i mpc, valjda ce biti dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
K-Lite Codec Pack- ja mislim da ti je tu sve sta trebas... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
jos jedan happy user k-lite codeka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
zbog poveće kolekcije svakavih spotova/filmova koristo sam fakat različite codec packove. ali na žalost vrlo često mi je dolazilo do pucanja windows explorera kada bi naletio na neki video za koje bi windowsi trebali kreirati thumbnail. data execution prevention ![]() na ove svježe windoze sam stavio FFDShow te stvarno sve fino radi. od playera koristim Winamp VLC MPC eto ga ![]() hehe kada samo kod novih windoza randomly mi se ubije win32service.exe rotfl |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
ffdShow + MPC ![]() inače sad sam naletil na .rmvb fajlove (Real Media) pa da pitam - mogu li se playati nečime osim Real Playerom samim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
http://www.free-codecs.com/download/...lternative.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
CyberLink PowerDVD (7 ili noviji) - za DVD i HD, plus ima najbolji H.264 codec Winamp i/ili foobar za mjuzu VLC za sve ostalo - još mi se nije desilo da nešto ne radi i još niti jedan codec nije trebalo instalirat. REAL alternative i QuickTime alternative za web streaming u u dotičnim formatima
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
OT: MPC + ffdshow edited, dezinformacija Zadnje izmijenjeno od: Dule. 08.01.2008. u 01:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
koja je razlika između cccp-a i kombinacije ffdshow.a (video) i ac3filter.a (zvuk) te da li je uz zadnji ffdshow potrebno staviti i ac3filter? Koristim bsplayer pro i imam ga i dalje namjeru koristiti, namjeravam napraviti reinstall windowsa pa ne znam s čim da ga uparim.. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Registered User
|
ok, ipak pobjedjuje i dalje ffdshow+mpc @Dule sto trebam sa nvidia pure videom? instalirao sam ga, i sto sada? dodao u filtre u mpc-u, kako da stavim da on dekodira hd, i dalje mi ffdshow dekodira sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
kako namjestiti filtere neznam, i ja koristim ffdshow za sve sto MPC radi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Registered User
|
meni nece nvidia dekodirati digitalnu tv ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() od codeca imam ffdshow, nvpv i ac3filter. sa nVidia Pure Videom definitivno dobijem najciscu sliku na programima. probaj ponovo instalirati codece, mozda se kolju medjusobno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Samo da se nadovežem - ja već dugo vremena koristim BSPlayer ili MPC + Ffdshow, ali sad na Visti 64 imam problema sa tom kombinacijom - točnije, mislim da je za sve kriv FFdshow - čuje se neko pucketanje iz zvučnika za vrijeme gledanja filmova; probao hrpu drivera jer sam prvo pomislio na integriranu zvučnu, ali nije pomoglo kao ni drugi zvučnici - jučer maknem FFDShow i instaliram VLC - nema pucketanja. Otvorim film u BSPlayeru i sve ok. Moram probati još na i XP-u da vidim kako tamo stvari stoje. Možda se radi i o nekim audio postavkama unutar codeca, ako netko zna bolje, neka javi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
AC3 Filter, FFDShow i za gledanje nama dostupnih DVB-T programa zadnji patchani PowerDVD+zadnji Nero.
![]() |
#29 |
Registered User
|
PowerDVD Ultra Deluxe 7.3.3516 i nero 8.2.8.0? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Varanje na tržnici
Datum registracije: Sep 2007
|
Od početka k-lite. Sad vista codec package http://shark007.testbox.dk/ ima ffdshow i sve što dotični nema. + powerdvd 7.3 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|