|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Mogu li na ovu konfiguraciju staviti Vistu???
-MBO ABIT,s.745,NF8,NForce3 250Gb,BUS 1600MHZ,serial ATA Raid -AMD Athlon 64 3000+,2000Mhz,512 kb c. -Ram 512(naravno zaminio bi s bar 1 Gb) -VGA AGP Sapphire ATI Radeon 9600,256 MB mulac sam jos u ovome tako na neka djecacka pitanja i mulacke greške nemojte zamiriti,pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
možeš,sam si memorije nabavi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Vukla bi se na 512 a sa 1 GB ne bi moga igrat kao na XP-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Možeš, ja vrtim ultimate na još slabijoj konfi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Bit je u tome što ti želiš raditi na Visti. Ako želiš gledati u Aero sučelje, onda je komotno stavi. Ako planiraš igrati igre, onda očekuj one tipa Super Mario i tako to.... .. Pretpostavljam da nemaš namjeru nešto posebno se igrati, pa ti je onda odgovor - da, možeš staviti Vistu.... .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Athlon64 na 2Ghz je sasvim dosta sa ljepo igranje pod Vistom, zapravo što se proca tiče može igrati sve što bi s njim mogao i na XPu igrati, naravno rama u slučaju da misli igrati barem 1,5GB uzeti (s obzirom da tu nema dual channela može 3 modula po 512 stavit) i naravno drugu grafu ako misli igrati...
![]() |
#7 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Beskorisna bitanga...
|
Na 1.5gb bi možda i malo manje zauzela ona ima mjenjenje veličine disk cachea ovisno o veličini rama ali nije niti bitno, u svakom slučaju raddila bi bez problema sa još rama gore, aero ne troši baš tolko resursa ali ionako ga se može ugasit pa nije problem... ![]()
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako ide na Vistu onda mu definitivno treba još RAM-a, a i pitanje je koliki HDD ima jer Vistaina instalacija proguta puno više od XP-a Također pitanje je zašto bi uopće išao na Vistu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Beskorisna bitanga...
|
Da to je točno preko 15gb za ultimate verziju nije nimalo smješno naprama niti 5gb kolko treba Xpima sa njihovim ekstenzijama kod mene... ![]() A i nije da za većinu poslova ima neke koristi od nje, zapravo ja sam se vratio sa nedavnog vista izleta (išao sam malo dx10 isprobati) jer nikako đubre nisam uspjevao natjerati da mi se na "share" kači kako treba makar je bila s onim modanim tcpip.sys om i sa svim registry varijablama tweakana, znala mi je brzina skočiti na 80ak tu i tamo ali average oko 40 a ono na xpima imam 120-140 average...
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Meni korištenje memorije ne pada ispod 1GB... Ako želiš da ti vista radi onako kako je zamišljena, onda barem 2+GB memorije. I da, obavezno x64 ![]() Staviš, vidiš kako radi, ako ti se ne svidi, vratiš xp... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
daj mi samo reci kad odeš u Task Manager koliko 64bit aplikacija vrtiš ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|