|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Nakon obrade 2 avi-a u VirtualDubu i dalje ih ne mogu spojiti
Imam dva avi-a. Audio sampling rate im je bio različit. Nije da se prvi put susrećem s tim, pa sam ih oba obradio u VirtualDubu sa istim audio i video postavkama. Nakon toga bi mi se avi-i normalno spojili ali sada i dalje VirtualDub javlja različit audio sampling rate. Probao sam i samo sa obradom zvuka, i sa korištenjem nekoliko različitih codeca, i sa nekomprimiranim audiom, ali ništa ne pomaže. Molim vas za pomoć, ne znam što bi još trebao napraviti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
aka Mali Mirko
|
AFAIK nemožeš ih spojiti jer: 1. video nema isti bitrate. Nadam se da oba fajle imaju konstantni bitrate, neznam što se dešava kod spajanja ako je varijabilni bitrate 2. raznličiti sampling rate kod audia Mislim da moraš prekodirati jedan audio stream i jedan video stream da bi ih ukupno mogao spojiti |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
aka Mali Mirko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Uspio sam spojiti. Video nisam morao taknuti, samo audio. Morao sam na drugom avi-ju promjeniti sampling rate na 48000. Samo dok ih spojim zvuk i slika, kako počinje drugi avi u tom jednom fajlu nisu sinkrinizirani, a u sinkronizaciju se baš ne kužim, pa ako može pomoć glede toga... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|