|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
5.1 sustav u maloj sobi
znaci moje pitanje je pitanej sljedece imam sobu 2.20m x 2.50m znaci svega par kvadrata mala soba u kojoj su samo stol sa kompjuterom i krevet 5.1 sustavi ka racunalo su za sobe 20+ kvadrata dali mi se uopce islpati stavljati 5.1 sustav u tako malo prostoriju ili mi je 2.1 dosta imam logitech x-230 mjenjao bi za nasto poput x-530 znaci nista ekstra skupo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma, 5.1 ti ne treba za takvu sobu...2.0 ili 2.1 ti budu čisto dosta.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
5.1 komp zvučnici bi zapravo jako dobro radili u takvoj sobi. mali prostor koji bi onda lako "popunili" zvukom. ali opet, sve ovisi kakav ti je raspored u sobi, te kako bi mogao razmjestiti zvučnike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
znam da bi zvuk ispunio malu sobu ako moze onu od 100 kvadrata ali glavno pitanje je dali je to overkill |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Nećeš čuti neku posebnu razliku u glasnoći ako na to ciljaš. Ako ti je 5 kanalni zvuk u filmovima bitan uzmi, ako ne onda bacaš pare.
![]() |
#10 |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
Imam ja X530 i mogu reči da sam jako zadovoljan. Moja soba je nešto veća, ali mi zvučnici stoje odmah iza fotelje i mislim da nisu nikakav overkill za tvoju sobu, čak štoviše. Po mom osobnom dojmu ti zvučnici su upravo napravljeni za manje prostore. Ja sam ih uzeo prvenstveno zbog igara da imam surround.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Ako ti je bitan 5,1 zvuk (za igre i filmove) onda uzmi x-530. Za tako malu sobu,ti zvucnici ce biti i vise nego dovoljno jaki. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|