|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Pomoc oko instalacije grafulje
Dakle, sa novim kompom mi je dosla i nova grafulja (ASUS EAH3850/HTDI/512). Prodavac me upozorio da pazim kako cu je instalirati kako ne bih ostao bez zvuka ili stajaznam cega. Naime, predlozio je da bih je trebao posljednju instalirati kako bi sve savrseno funkcioniralo i kako bih sustav uspio "pripremiti" na nju. Spominjao je nekakvu "kuharicu" za instalaciju graficke, jel, no o tome nemam blagog pojma. Molim vas ljudi za pomoc i savjete ako imate ikakve ideje u cemu bi bila stvar, odnosno sto trebam raditi. Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Od ATI HD2xxx serije i HDMi portova, ATI ugrađuje i audio komponentu na grafičke baš zbog HDMI porta. Caka je u tome da će taj audio driver 'pregaziti' tvoje postojeće. Dakle, nakon instalacije tog ATI audio drivera treba otići u Control Panel i tamo vratiti 'stari' da postane defaultni. Savjetovao bih ti da pogledaš teme vezane za tu karticu na ATI podforumu jer je tamo objašnjeno sve vezano za razne probleme s njom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Ma gledao sam ali se nisam snasao. =/ Ako imas konkretni link ili jednostavan odgovor koji ce mi pomoci bio bih ti zahvalan. Znaci, iz ovoga sta si rekao mi se cini da zapravo i nema nekih velikih problema niti komplikacija vec jednostavno nakon sto sve instaliram se prebacim na driver koji sam imao prije ovog sta dolazi sa grafom? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|