|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Čudna crna na Panasonic lcd-u
Pozdrav.Ja neznam da li je normalno da moj lcd Panasonic 32lx70 glumi crnu na taj način da u sceni u kojoj je neki polu mrak ugasi pozadinsko osvjetljenje i vide se samo obrisi likova i prostora. Dosta se vidi kada se to desi,jednostavno vidiš oštre likove i najedamput nestanu kada se pojača mračna scena(recimo slova na kraju filma-vidiš bijela svijetla slova pa postanu žuta i jedva vidljiva,ili nagli ulazak u mračnu scenu,recimo tunel)! Najviše sam to primjetio na običnom SD signalu,zanimljivo da to nisam primjetio kada puštam sliku preko kompa,ili dvd-a !!! Inače je slika odlična za gledanje svih živih materijala. Jedino što mi se ne sviđa crna,koju jednostavno ne može prikazati dovoljno jako,a još je i novi model!Kako je tek na slabijima i jeftinijima!? I još nešto:na njemu piše da je 100hz tv,a nikako ne mogu na kompu naštimati 100hz več ide samo do 85hz,što piše i u uputstvu da je max.! Help... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ugasi Dynamic contrast!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
a i ovo što Fanatik kaže... potraži bolje po postavkama, možda se ne zove točno "dynamic contrast" ali tako nešto slično, jer ovo šro pričaš je karakteristika upravo neke vrste dianmičnog kontrasta.. a i LCD-i su što se tiče crne boje u banani... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Crna
Zamislite kada stavim u postavkama na auto onda je sve u redu,bilo koji drugi mod-dynamic,cinema ili normal gase monitor(pozadinske lampice)u mračnim scenama... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|