|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Problem s 7600?
kod bootanja računala, iz kućišta se čuje glasno zujanje, da bi nakon što su windowsi "spremni" na rad, na monitoru dobio poruku koja otprilike kaže "da grafička ne dobija dovoljno energije i mora raditi smanjenim intezitetom". kad ugasim računalo i ponovo ga upalim ovi simptomi nestanu. pretpostavljam da se čuje vent od kartice (stock cooler). da li postoji razlog za uzbunu? kartica je stara koja dva mjeseca. p.s. u sobi u kojoj mi se nalazi računalo, inače je dosta hladno ![]() hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Napiši cijelu konfiguraciju, najbolje popuni opciju Moj komp najbolje da ubuduće ne moraš napominjat. Jesi uštekao napajanje u grafu (onaj dodatni molex konektor)? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Ako je šrot napajanje moze bit...Meni se takodjer cuje cudno zujanje, skidao sam cooler i vratio ga, ali nista nije pomoglo. Ventilator u cooleru malo vibrira no temperatura je ostalana oko 50' , zujanje bi prestalo kad bi sakom udario po stolu lol, posto mi se neda udarat svakih 2min narucio sam VF 700 cu... Ako ti je šrot napajanje moguce je da ti je do tog jer obicna noname napajanja ugl ako pise 500w ima 350-400 lol. Zato, nemoj se cudit...
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Neka 7600 AGP? Tapkam u mraku, ne znamo konfiguraciju i ovako i onako Na ovo i ciljam. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#10 |
Premium
|
tutix&društvo: isprika zbog manjka infoa ![]() kartica je leadtek 7600gs (agp), a napajanje 400w codegen. na kartici je bio extra konektor koji sam spojio na napajanje. edit: drivere sam mjenjao, zbog neke igre, da vratim one što su došli u kutiji s karticom? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
driveri nemaju veze sa tim... neznam, fakat mi je ovo cudno, ispocetka sam pomislio da ti codegen polako krepava buduci da je prije bilo dobro, ali mi nije jasno kako/zasto ti simptomi nestanu kad ugasis i opet upalis racunalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
upravo tako, isključim ga i uključim nakon par sekundi i tiho je ko bubica, a ni onaj nvidia pop-up prozorčić s "unsufficient energy" porukom se ne pojavljuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() to se hoće tako desti (bogznazašto) anyway postoji patch za skinit da se to više ne javlja. Navodno da neznam kakvo napajanje stavite neće se greška ispravit a i navodno da se ta greška pojavljuje nakon OC-a ili samog pokušaja OC-a. Imao isti problem i riješio s tim. EDIT: malo sam guglo i nemogu ga naći nigdje ![]() Ako tko treba, javite mi na mail: vjekoslav@vk.htnet.hr poslat ću ga (1kb), to je .reg file Uploado sam na sendpace pa izvolite http://www.sendspace.com/file/rv1p1o Zadnje izmijenjeno od: Vjeko. 31.12.2007. u 14:12. Razlog: Uploadano na sendspace |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
@Voki. evo sam ga upisao u registry, pa ću javit rezultat sutra, jer mi se ovo događa samo kad je računalo duže vremena van struje. i da, malo sam se "igrao" u rivi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
evo samo da javim da već dva dana nema više ni zujanja, pop-up prozorčića, ničega... hvala ljudi, Voki espešli!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|