|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Preporuka!!
Evo ovako kupio sam MB MSI KT3 ultra. Kupio bih 256 DDR PC333 ali neznam koju marku i na šta moram paziti. Koji mi cooler preporučate. Neki od 50-70kn po mogučnosti iz ve-mila. Namjera mi je kupiti procesor 1700+XP pa me zanima da li mi je dovoljno znati da je on throughbred i da je otkljucan. HVALA
![]() |
#2 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Što se memorije tiče, čuh da KingMax rastura, al nažalost nisam uspio isprobat. A nije ni puno skuplji od obične memorije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
I da, nećeš naći ONAJ xp 1700 nigdje........ Jeli ide barton na tvoju mobo??? Ako ide onda xp2500 M ili običan A ako ide t-bred onda bilo koji ali da je B Ali ja bi na tvome mjestu durona 1800 ! Cooler? možda onaj glacialtech diamond za 75 kn Pazi na veličinu ventilatora, tj. da ima onog 8cm jer su ti po svemu drugome skoro jednaki ( ti do 70 kn), možda još da ima bakrenu bazu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Pa zar na tu plocu nejdu svi procesori sa SOCKETOM A,pitam zato jer si napisao ako ide throughbred:confused: Zanima me ako uzme DURONA 1800 ((350kn VE-MIL)cuo sam da nije nista losiji od ATHLONA) ali me zanima da li treba kopkati sta po mosticima i da bi se dobile bolje performanse ili ....zanima me jos razlika izmedu odicnog bartona i ovog M(pretpostavljam da je ovo "M" mobile) moze malo pojasnjenje zasto mobile i koliko je bolji? Vidjet cemo sta PUTA kaze (PUTA skraceno je "X") ![]() BTW ima li kakav program za mjeriti temp garafulje(trazio na googleu ali mi bas nedje)
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Za mjerit temp na grafulji trebaš omati sondu! To se da nabaviti za nevelike novce! M- mobile , nekih 42w potrošnja dok običan je 72w, M ima vcore 1.45 a običan 1.65, M ide na više mhz.. Nove durone nemožeš otključati spajanjem mostića (ako se misli na cache) No duroni bez tog cachea idu jako visoko!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ukratko M je bolji..... ![]() Nego citao sam tu po forumu da je za neke igre potrebno vise od 128 Kb keša tako da proc i da ima ne znam koliko GHz uvijek ga koci ta memorija je to istina ili.... Ja ipak mislim da je bolje dati 100 kn vise pa uzeti throughbred... Evo "X" ovdje imas nesto o duronu ima puno strana ali ako ti se da .... http://forum.pcekspert.com/showthrea...&threadid=9110
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Kakva mi je korist od DDR 400 pa da radi na 333. Dali mi to preporučaš zbog toga da ako uskoro promjenim matičnu ili ....:confused: Ipak treba slušat prave ljude jer ima i onih koji kažu da je Kingmax smeče! Što se tiče Bartona tu sam ograničen s lovom. Duron ![]() Hvala za cooler !!!
![]() |
#9 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
pa zemeš memoriju na 400 ili 433 mhz jer te nebu zahebavala na "agresivnijim" postavkama....... ![]()
![]() |
#10 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
![]() E da,koji bi tjedan trebao biti DURONCEK 1800 u ducanu a da je otkljucan,do 39 tjedna ili?! i da li uopce ima jos otkljucanih po ducanima?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|