|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
G100 specs revealed
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=218890 Na ovom linku možete vidjeti nove specifikacije G100. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Bit če ko i sadašnjom GTX. Bit če mašina u svoje vrime, ali neće bit igrica za nju, a nakon godinu dana če bit qurac |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
512-bit i 2GB DDR5 ![]() A sto se tice igara, ma biti ce ih dovoljno da opterete tu grafu, pogotovo sada kad su 20-22" wide LCD-i popularni, pa je kombinacija 1680x1050 sa AA i AF vec normalna stvar... a dolaze igre poput S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, Ground Branch, Far Cry 2, Global Agenda, Mafia 2, Fallout 3, Frontlines: Fuel of War, The Crossing, Alan Wake, Operation Flashpoint 2, Interstellar Marines, Brothers In Arms: Hell's Highway, Splinter Cell 5, Assassins Creed, Alone in the Dark 5 ![]()
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
sto se tice d9e, to je neki polu kodni naziv, ako ne i kodno ime chipa (mada sumnjam da je nvidia ustuknula od gxxx imena) koje nikako nece biti prodajno ime modela..
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja iskreno sumnjam da će u iduće 2g izaći bilo što da se sa G92 8800GT ili GTS kartica neće moći igrati jer su one mainstream u tom periodu i sasvim sigurno ko sad ima 8800 ili 3870 nemora se sekirati oko tih igara... Jedino će bit sranje ako M$ opet izmjeni shader model i forsira ga pa će bit pad performansi ali s obzirom da su još uvjek rijetke DX10 igre pitanje je kad će tek te sa izmjenjenim shaderima doć...
![]() |
#12 |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
S ovom tvrdnjom se ne mogu nikako složit, ali da ne idem u preveliki OT na dobro prožvakanu temu kaj se isplati, a kaj ne reči ću samo kako je GTX i godinu dana nakon svog dolaska (ne računajući ultru koja je samo nasvirana verzija) najjača kartica na tržištu pa se stoga teško može reči da je za qurac.
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Čuj godina dana i nije tako malo vrijeme, ko živ ko mrtav dotad.. U današanje pojmove tehnolgija ide rapidno brzo, a to što grafa "nemože" na full detalja je do samih developera igra (tipa Crysis i DX 10 "igri") i njihovih optimiziranih "bisera". Evo prošle je više od godinu dana za GTXicu i ona sve uredno pokreće i dan danas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
8800 GTx je valjda najdulje živuća high end kartica (već više od godinu dana), parirati joj može valjda samo r9700pro u dugotrajnosti, tako da mi se čini da kupnja 8800gtx u 9. mjesecu 2006. i nije tako loša kupnja (mislim za neku high end grafu). Kodno ime grafičke nove generacije je D9e a ne g100 ili g90(to sam i ja mislio) i čini se da će biti višejezgrena tako da ja mislim da ove navedene specifikacije nemaju veze s nadolazećom grafičkom. Jedino što je na svim siteovima navedeno je da će biti 65 nm, a Atijeva r700 45nm ili 55 nm(al tko zna). |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
duplo jača sigurno neće biti. po meni je bezvez stavljat 512bit sabirnicu kad ona neće imati veliki utjecaj na performanse grafe(jedino kod velikih reza, ako takve reze uopće postoje). vjerojatno još jedan marketinški trik, al nek bude 25% brža od GT i sve bude 5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
drug Mile
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Teško je sad nagađati i mislim da ni nema smisla. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() GTX i dan danas vrti i više nego solidno, a Crysis i ostali ^^ biseri - ne zamaram se time ![]() ![]() ONtopic: čista nagađanja, a i malo weird specifikacije ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|