|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Drzac kabela
Ima li (i di) u nas kupit nekakav drzac kabela misa. Sve vise me frustrira zapinjanje za rub stola. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
buaaaaa ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Sta god stavin nece bit dovoljno dobro ka nesto sta je napravljeno za to i jos ce izgledat like crap. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
wireless rula ![]() neznam baš da se prodaju drzaci kabela misa :S probaj si nesto improvizirati ,iako ne kuzim kak moze zapinjat...al doro pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zaveži ga zajedno s kabelima od monitora i tipkovnice. I mene je to živciralo pa sam tako riješio. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
BUG/prosinac 2007. str. 71 Mouse Bungee - proizvođač Raptor Gaming Cijene nema niti dobavljač. http://www.mousebungee.com Pozdrav. Zadnje izmijenjeno od: TomTom. 28.12.2007. u 01:36. Razlog: Dodavanje web adrese |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Znan vidia san i ja taj ali ga nema nigdi kupit, ka ni onog razerovog. Nista, zakacia san za dvi kabel sta mi izlazi iz monitora onom plasticnom vezicom - moze proc ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
probaj ono domyjevo,tako je i meni bilo prije... Edit: vidim da valja ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ma tia sam da mi kabel dolazi odozgo, zato san tia nekakav stalak. Uglavnom, sad san zakacia za monitor i dobia zeljeni efekt. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|