Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.12.2007., 01:27   #1
maky_zg
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Q: AMD Athlon 64 LE-1620

Trazim po forumu dali je netko pisao nesto o tom procesoru ali nemogu nista naci
-mene zanima dali se isplati kupiti taj procesor, i kakve su mu OC sposobnosti?
-kad je uopce izasao na trziste, koje su mu prednosti uopce s obzirom na ostale amd-ove?
maky_zg je offline   Reply With Quote
Staro 23.12.2007., 01:38   #2
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Obični single core-ac, sa 1MB L2 cache-a, ako sam dobro pročitao (navodno Windsori, samo sa jednom jezgrom disable-anom jer valjda nije bila ispravna). Baš je nedavno na XS-u jedan član iztestao dotičnog, F3 reviziju koja ide standardno dobro. Ako se dobro sjećam, dobio je OC-om nekih 3.8Ghz sa ~1.5V (što je IHMO, jedan od najboljih rezultata u svijetu ).

Al to ne znači da ćeš ti isto biti takve sreće. Drugi isti takav mu je išao oko 3.7Ghz sa istom voltažom.

EDIT:
Evo ti link na XS, pa se uvjeri sam

http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=169633
Vuco je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.12.2007., 23:20   #3
Grofaz
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
Le-1600, za 272 kune kolko dođe mislim da je procesor strava, meni odgovara skroz. Dobiš aluminijski heatsink sa ventom od 6cm koji se ne čuje, ili bolje rečeno fortron 350PNF mi se čuje jače, a proc ne prelazi 40 stupnjeva u full loadu - barem na stock naponu. Čuje se jače pri bootanju samo, al onda se utiša.

Što se tiče overclocka ovako meni izgleda sve na stock naponima. Dalje nisam probavao niti sam probao dizat napon, i bolje, jer za mene je i ovo postić bilo nuklearna fizika unatoč Razerovom overcklokers guidu tamo meni još uvijek pol toga nije jasno..

Mislim da mi je max fsb od ploče 256, na 258x5 nisam uspio bootat pa tak pretpostavljam šta ja znam, a vjerujem da bi proc mogao i puno više (ak sam ja ovo uspio).
Grofaz je offline   Reply With Quote
Staro 28.12.2007., 01:36   #4
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Procesor je stvarno dobar,ali,malo mu otezava ta jedna jezgra,jer skoro pa sve danasnje igre i aplikacije koriste 2 jezgre

mislav_os je offline   Reply With Quote
Staro 28.12.2007., 01:39   #5
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor mislav_os Pregled postova
Procesor je stvarno dobar,ali,malo mu otezava ta jedna jezgra,jer skoro pa sve danasnje igre i aplikacije koriste 2 jezgre
Otom potom...
Vuco je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno